Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygląda jadłospis anorektyczki

Polecane posty

Gość gość

bardzo jestem ciekawa

Gość gość
Nie wiem

Gość ghgghh
nie ma jadłospisu, bo ona udaje, że jada :D

Gość gość
Ja kiedys mialam anoreksje. Nie ma zadnego jadlosplisu,po prostu starasz sie jesc jak najmniej. Ja jadlam tylko wtedy gdy rodzice patrzyli. A jak nie patrzyli to oszukiwalam, zostawialam resztki,ze niby jadlam.

Gość gość
Oglądałam kiedyś program o anorektyczkach i jedna jadła o stałych porach same owoce. Druga też o stałych porach, ale takie porcje jak np. 2 łyżki czegoś tam :O

Gość gość
Dokładnie, anorektyczki nie mają żadnego jadłospisu. Są na tyle zdesperowane aby nie jeść, że często będąc na terapiach w szpitalach psychiatrycznych, gdzie muszą zjeść, żeby nie być karmione siłą, robią różne sztuczki. Na przykład dostaje jedzenie do swojej sali i wiadomo, że personel nie wypuści jej nawet do toalety dopóki nie zje (bo inaczej żarcie kończy w kiblu), więc biorą np. bułkę, rozrabiają ją z herbatą i wciskają w fugi terakoty lub kafelki ścienne. Na pierwszy rzut oka nie widać, ale potem wychodzą zielone paski pleśni i po tym personel domyśla się, że nie je, więc wtedy nie ma zmiłuj się i żarcie dostarczane jest przymusem i pod ścisłą kontrolą. Różne szopki się tam dzieją.

Gość Pani_A
kocham takie tematy

Gość gość
ja jestem męzczyną i jem trochę "anorektycznie" np rano serek wiejski light na obiad 2 jajka plus pomidor kolacja pół puszki groszku i tak od dawno czy to anorektyczne odżywanie?

Gość gość
Już Ci mówię Zestaw nr.1 Dwa ziarnka groszku konserwowego, pół plasterka ogórka, gałązka natki pietruszki, ćwierć ćwiartki jajka Zestaw nr.2 listek sałaty, skórka z połówki pomidora, łyżka po musztardzie (do oblizania) Nie ma za co. :D

Gość gość
DO MĘŻCZYZNY KTÓY JE ANOREKTYCZNIE fajny jesteś :) lubię cię za taki odżywianie , bo wszyscy faceci których znam żrą jak świnie

Gość gość
Ja jadłam tak: Śniadanie: Chleb (suchy) i szklanka soku. Obiad: Kromka chleba z masłem, jabłko i 1 wafel ryżowy i coś do picia. Kolacja: Szklanka wody

Gość gość
Lisc salaty, marchewka, 1 jogurt ewentualnie 1 jajko.

Gość motylany
śniadanie: 2x chlebek chrupki z serkiem i pomidorem- 50 kal obiad warzywa na patelni bz tłuszczu : 80 kal kolacja 40 kal cały czas pije herbate zieloną i dietetyczna pepsi jest wiele rzeczy mało kalorycznych a można nie chodzić ciągle głodnym :)