Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydula

Polecane posty

Gość gość

Jestem brzydka to fakt i chce sie wyzalic. Jestem mloda kobieta wiec wyglad jest dla mnie wazny poniewaz chcialabym zdobyc part era wyjsc za maz byc po prostu szczesliwa w swoim ciele... A wiec co mi sie nie podoba w sobie: Uszy-ksztalt moze i ok ale sa po prostu duze a mam mala glowe wiec wyglada to dosc dziwnie musze ciagle zakrywac je wlosami Nos-jest jednym z najgorszych moich kompleksow jest krzywy po jednej stronie jest jakby spadek na nisie co daje zarys jakby literki c a z drugiej strony jest pelny prosty wiec jak ustane komus na przeciw widac krzywizne ; / Zeby-krzywe okropnie krzywe jeden zab jest tak daleko ze go nie widac co skutkuje tym ze gdy sie usmiechne widac jakby dziure jakbym nie miala w tamty. Miejscu zeba ;/ na ortodonte mnie nie stac moze za kilka lat Jestem niska 154 obcasy nic nie pomoga bo nie porafie nawet w nich chodzic Maly biust.prawie calkowity brak a przeciez nie moge sie wciaz oszukiwac pushapami boo i tak to nic nie da Nie wiem jak sobie z tym poradzic jestem zalamana swym wygladem boje sie ze zawsze bede przez to sama.wy tez macie takie probblemy jak sobie z nimi poradzic? Prosze o popom

Gość mezyczna0101
po 1 za dlugie po 2 brzyduli nie czytam

Gość gość
To nie czytaj i tak mi nie pomozesz robisz problem .. :-)

Gość gość
ile masz lat i ile facetów było z tobą w związku lub było tobą zainteresowanych?

Gość littlewoods
zafunduj sobie wizazyste, oni czynia cuda. a kasa na zeby... nie wiem, moze jakis zgodzilby sie zebys placila na raty albo cos, mozna pogadac i sprobowac. jeszcze sa dobrzy ludzie na tym swiecie.

Gość bernark
i znowu kobiece kompleksy, większość kobiet ma COŚ TAM krzywe nie robią z tego powodu problemu ale sukienka i szpilki to podstawa , zacznij od tego a tzytzki urosną po porodzie , uszy do góry !

Gość gość
oj wspolczuje ci ;//// zapytaj kogos wlasnie profesjonalnego co mozesz odmienic moze ubior zmien kolor wlosow itd? poogladaj na necie sa fryzjerzy wirtualni moze fryzura cos da ?? a faceta znajdziesz szukaj tez w nie za przystojnych duzo tkaich co nie znaczy ze nie beda oni fajni porzadni itd ;)