Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roka82

jak tanim kosztem zmienić wygląd mieszkania

Polecane posty

Gość roka82

Witajcie. jestem właścicielką maleńskiej kawalerki. Jak zmienić jej charakter i odświeżyć jej wnętrze bez konieczności wydawania dużej kwoty pieniędzy?

Gość barbara52
Najlepiej sprawdzą się dodatki aranżacyjne. Tylko pamiętaj, żeby nie przekombinować. Jakiś tydzień temu kupiłam z http://www.mykan.pl/dekoracje/ kwietniki do salonu. Znalazłam takie, które pasują do charakteru wnętrza. Lubię harmonię i klasykę. Na Twoim miejscu kupiłabym dekoracje na ścianę, żeby nie zabierać miejsca.

Gość gość
pomaluj ściany, zrób przemeblowanie, pomaluj meble, szukaj dodatków na targach lub w tanich sklepach typu pepco

Gość gość
kup jakieś roślinki, ostatnio kupiłam dużo egzotycznych z carrefoura za5zł, byly tez wrzosy za 2zł, a w jakim stylu urzadzasz?

Gość gość
Najprosciej zmienic wnetrze tkaninami: *nowe zasłony *narzuta na kanape *narzutka na fotel+jakas ozdobna poduszka *kilka poduszek-albo pastelowe albo paski albo roznokolorowe,jest duzo kombinacji *dywanik *kwiatki w ladnych doniczkach *ozdobne pudelka *maty filcowe

Gość gość
ja jestem fanką naklejek na ścianę :) są na allegro tylko nie mogę wrzucić linka. ale wpisz np. naklejki na ścianę 260cm

Ja teraz mam zamiar skorzystać z tej oferty 20rat 0% i pierwszą płacą za mnie. To będzie tani koszt a ja wymienić chcę cały zestaw mebli w pokoju dziennym,. Jutro idę do agata melbe coś znaleźć i się zainspirować.

Gość gość
kocham mieszkania z dusza moze byc skromnie bylo czysto i schludnie. u mnie po remoncie do koloru tapet dopasowalam ten sam kolor firan dywan wszystko musi kolorystycznie tworzyc calosc..kolory ladnie ze soba powinny wspolgrac.....mam smykalke do robienia dekoracjii....na 1 listopada tak urzadzam na grobach rodziny ze wyglada jak z kwiaciarni do stroikow o k

Gość gość
koncze bo wskoczyla reklama....do stroikow musza pasowac kolorystycznie lampkin,,,,,napisz jaki kolor lubisz bo ja wrzos lila i w takim mam sciany

Gość gość
ja niedawno wprowadziłam się do mieszkania, już podstawowe meble kupiłam, teraz chciałam kupić coś ozdiobonego metodą decoupage, przeglądałam ofertę http://www.swiatmargo.pl/ i teraz zastanawiam się czy sama nie spróbować swoich sił w decoupage? próbowałyście tego? bardzo mi się podobają takie dodatki w mieszkaniach, odmieniają wnętrze

Gość gość
może jakieś obrazy? a opcja tanim kosztem tez jest możliwa :) galeria artoffice ma u siebei możlwiosć wynajmu obrazów:)

Gość gość
Najlepiej umieścić jakieś ozdoby, dekoracje... Detale potrafią odmienić mieszkanie nie do poznania. Ja ostatnio kupiłam do mieszkania fajną matę dekoracyjną na http://www.eurofuturo.pl/, wygląda super. :)

Gość Trompka
Najlepszym i najtańszym sposobem, są wymyślne dodatki. Jesli dobrze się poszuka, to można znaleźć dodatki w bardzo dobrych cenach. Ja np mam u siebie naklejki na ścianę http://www.polskatimes.pl/artykul/3655980,lampy-zegary-i-naklejki-jako-dekoracje-scienne-kreatywny-wystroj-wnetrz,id,t.html Jeśli się chce, to na pewno się znajdzie coś bardzo korzystnego cenowo, co totalnie odmieni mieszkanie :)

Gość gość
Najlepszym i najtańszym rozwiązaniem są naklejki które można potem bez problemu usunąć. Sprawdź na stronie www.magia-dekoracji.pl mają tam olbrzymi wybór wysokiej jakości naklejek.