Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zennobjusz

Seks z dziewicą

Polecane posty

Gość Zennobjusz

Jakie są wasze wrażenie panowie? Jakie się kocha z taką cichutką dziewczynką która wcześniej nigdy nie uprawiała seksu?

Gość gość
Nie wiem, ale czesto fantazjuje o tym mimo iz jestem wlasnie taka cicha dziewica. Cicha woda brzegi rwie:) Do tego zazwyczaj sobie wyobrazam ostry seks...

Gość Zennobjusz_
To pytanie do panów, którzy mieli stosunki z dziewicami.

Gość gość
To jak to jest ?

Gość gość
w sumie do d**y..patrząc z perspektywy wieku..ani to przyjemne ani podniecajace..wiele zalezy od tego jaką błone ma kobieta, jezeli zrośniętą to nie jest miłe dla niej, jesli małą to nawet nie poczuje różnicy. Dla mnie akurat nie było to ciekawe doświadczenie, bo naderwałem sobie wędzidełko :P..a jej odczucia były złe bo płakała i ją bolało, może jakby miała faceta z małym ptakiem to inaczej by to zapamietała

Gość gość
niby tyle opinii że fajnie jest być tym pierwszym:P czyli przereklamowana sprawa

Gość gość
Bo fajnie. Taka ciasniutka i ta swiadomosc, ze nikt jej nie penetrowal. Tylko trzeba byc stanowczym, wtedy bol trwa tylko chwile.

Gość gość
Uczucie fajne jak chce się ptaka wsadzić w pochwę a ona skrępowana i nie wie jak się zachować. Próbuje uciekać a ty ja wolniutko z przyspieszeniem ładujesz a w jej oczach strach, płacz i przerażenie.

Gość gość
ten wyzej jest chory psychicznie

Gość gość
O czym Wy p*********e? Jakie uciekanie? Jakie przerażenie. Ty młotkiem ją napierdalałeś, że tak się bała? Między seksem z dziewicą, a seksem z doświadczoną dziewczyną jest tylko taka różnica, że ta pierwsza jest nieśmiała, speszona i nie wie jak się zachowywać, więc trzeba ją nakierować. Do tego trzeba być delikatniejszym i działać wolniej. I chyba tylko debil podczas seksu wiwatuje sobie, że żaden facet wcześniej jej nie miał

Gość gość
hehe dobre gość powyżej;) Ale lekki strach jest