Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdeptali mi bluzę

Polecane posty

Gość gość

niedawno zrobiłem tak położyłem swoją bluzę przede drzwiami do hipermarketu , i czekałem aż ktoś nadejdzie , i przyszli ...podeptali jeździli zapakowanymi wózkami i tak co chwila ktoś wchodził.. wychodził i stawał na nią ..a to jakiś facet,,czy kobieta ..nikt nie zainteresował sie tym że ona tam leży poprostu chodzili po niej. Czy jest ktoś kto się wypowie na ten temat? Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
poruszam ten temat może nie tu i nie na tym forum ale jestem ciekawy wypowiedzi, zwłaszcza kobiet bo niedawno znowu moja bluza leżała w wejściu do dużego sklepu i dalej nikt nie zważał na nią była dokładnie rozdeptana czy Ty ?? też być po niej się przeszła ? może któraś z pań mi odpowie?

Gość gość
ja tam ostatnio podeptałam coś co przypominało czyjąś bluzę, leżała w wejściu

Gość gość
Witam poruszam ten temat.. wczoraj.. za zwyczaj kładłem stare bluzy czy t-short ..ale myśle to zbyt przypomina wycieraczkę..kłade wełniany biały swetr..wejście do biedronki... i po chwili..jedna osoba ..podnosi..druga też...i tak kilka następnych...myśle nic z tego..ale chwila ....i damulka ..gruba ale dobrze ubrana pcha koszyk po moim swetrze ..i!! depcze po nim..i jak ju z był pobrudzony.. zaczeło sie..!! każdy po nim deptał ...później go położyłem pod wyjściem ze sklepu, myślę może ktoś sie zoriętuje po czym staja..ale gdzie tam... mój sweter.. zrobił się szary i już na niego nikt nie zwracał uwagi.....po 3 godzinach obserwacji udało mi sie go zabrac...z ?? parkingu bo jakiś człowiek go wykopał dosłownie tam gdzie auta jeźdźiłi..i wszystkie auta po nim przejechały!!.

Gość gość
dzisaj moja bluza leżała przede dużym hipermarketem, no i jak zawsze nikt na nią nie zwracał uwagi.. dwie godziny patrzyłem na nią jak jest rozdeptywana i rozjeżdżana przez wóżki pełne zakupów i nawet położyłem ją nie przed wejściem , ale w wyjściu ze sklepu.. nic to.. dosłownie 90 procent ludzi po niej przeszło ...czy na prawde nikt nie zwraca uwagi na co staje....?? ktoś odpowie na to?

Gość gość
bo to bydło nie szanujące cudzej własności.. to chcesz odczytać? z drugiej strony postaw się w sytuacji przechodnia, widzisz jakąś szmatę na ziemi to olewasz. swoją drogą co ci siedzi w głowie aby robić takie rzeczy? masz niezłego schiza.

Gość gość
jak sie nazywa ta parafilia?

Gość gość
bluza dresa nie skończyłaby jako szmata do podłogi gdyby zamiast niej leżała tam porządna marynarka

Gość gość
co dalej nie wyjaśnia dziwnych pobudek które kierują autorem tematu..co ci siedzi w głowie aby świadomie niszczyć swoje rzeczy. to jakiś fetysz?

Gość gość
Zamias swetra poloz portfel nabity kasą albo papierami, na nitke zaczepiony jak ktos bedzie chcial podnies to podciągaj. Bedziesz mial wiekszy ubaw.

Gość gość
a czyym się różni bluza od marynarki??...i tak jązdeptają

Gość gość
portfel nabity kasą...pomysł zaczerpnięty z któregoś tomu kaczora donalda :) bawiliśmy się tak w dzieciństwie :)

Gość gość
ja bym podniósł marynarkę i ją natychmiast przymierzył

Gość gość
poniekąd jestem osobą co lubi i zna temat..fetysz...

Gość gość
powiem tak.. od kilku lat kłade te bluzy ...żeby deptali po niej no i za zwyczaj kobiety to robią....miło tak z ukrycia popatrzeć jak idzie jakaś kobieta widzi bluzę..najpierw się rozgląda a widząc że nikt nie widzi...depcze po niej...

Gość gość
nawet ostatnio bluza też leżała w korytarzu w rossmanie [tam chodzą same kobiety..i co?.... te same spostrzeżenia ... a nawet jedna z pań wychodząc staneła na bluzie i sobie buty powycierała!

Gość gość
Kultura kobita, lezy szmata to wytarla buciory poszla dalej. Nic nadzwyczajnego.

Gość gość
ale bluza leżała w wyściu ze sklepu!

Gość gość
:-) hahaha ale masz gosciu problemy ja pierdziele. Diete se zmien moze ci sie poprawi:-)

Gość gość
ej.. to nie jest żaden mój problem....tylko od czasu do czasu lubię w wolnej chwili.. popatrzeć jak reaguja ludzie na coś co leży im pod nogami..

Gość gość
chyba lubisz obserwować kobiety które depczą twoje rzeczy..jak dla mnie niby nie groźne ale poważne zaburzenie..chłopie

Gość gość
chyba żadne zaburzenie ...lubię to obserwować od czasu do czasu...normalnie żyję..praca dom..rodzina ..a to poniekąd jak by tu to nazwać?? ..hobby?

Gość gość
no i lubię patrzeć jak elegancie panie depczą mi po tej bluzie a zwłaszcza te co maja takie ładne buciki...na obcasie..hmmm....

Gość gość
mam ochotę położyć taki sportowy plecak....pewnie to zrobie... a dawno temu to właśnie ..dawno temu kłałem na przejściu pasek od teczki taki gruby i z klamrą ...pamietam jak dziś ....trzask tej klamry....rozdeptanej

Gość gość
chyba mam to z dzieciństwa.. mając z 12,,,13 lat lubiałem patrzeć w szkole jak nauczycielki na lekcji depczą mi po pasku od tornistra..chyba od tego sie zaczeło..to moje hobby

Gość gość
Ahahahahahahahahaha!!!!! Jebłam ;D

Gość gość
poloz zaly komplet, garnitur spodnie na kant i marynara, albo koszule, wiadomo, ze jak ciuch wyglada jak szmata to beda po tym lazic. Albo poloz wielkie gacie z brazowym klexem ( od czoko np )na srodku!!! ciekawe czy wtedy damulki beda po tym tak ochoczo dreptac. idz do pobliskiego lumpu po 3zl pelno ladnych ciuchow, nakupuj i probuj wszystkiego po kolei; hahahah dzinsy meskie rozwalone na srodku lezace okrakiem

Gość gość
poloz sie przy wejsciu do marketu i udawaj kukłe

Gość gość
najglupszy temat tygodnia

Gość gość
Nie no usmialam sie do lez :D