Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien z zycia POlki

Polecane posty

Gość gość

czy w zyciu naprawde nie mozna nic innego robic poza kupowaniem durnych magazynow Party, ogladaniem seriali, chodzeniem na kawke do kilku kolezanek dziennie i plotkowaniem na wszystkich, boze czy kobiety majace dzieci po 30-tce nie maja innych zainteresowan oprocz tego co wyzej napisalam, moje znajome juz mnie wkurzaja, zadna nigdy ksiazki nie przeczytala naprawde interesujacej mimo mojej propozycji ze pozycze, zadna niechce o niczym rozmawiac jak tylko o cudzych rodzinach, nieszczesciach....zenada

Gość meble biurowe Clair
nie znam zadnej POlki, dzieki Bogu :classic_cool:

Gość gość
ja przestalam utrzymywac kontakty wlasnie z takimi przyklad, spotkalam jedna i ona wypytuje co slychac i to i tamto, i nagle widzimy jakas inna kolezanke wracajaca z zakupow, ale daleko od nas a ta z ktora rozmawiam mowi: patrz to O. z zakupow wraca, ciekawe co kupila, moze to jest to(i wymienia produkty) a nie to wyglada na herbate ....i zaczyna wymyslac historie ze herbate napewno taka a nie inna bo tamta drozsza a jej nie stac bo jej maz to i tamto....normalnie bym zastrzelila kogos takiego

Gość gość
skoro siedzisz na takim portalu, to znaczy, że też nie jesteś jakąś wybitną intelektualistką i czytelniczki Party są stosownymi koleżankami dla ciebie