Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

najlepszy tort w Warszawie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
najlepszy tort to pod Warszaw膮, w Legionowie jest La Verona gdzie robi膮 torty na zam贸wienie uwa偶am, 偶e nie ma nic lepszego jak tort pod nasze wymagania

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 karoxina
Ja polecam tortlandi臋 www.tortlandia.com.pl. Maj膮 najsmaczniejsze torty w Warszawie i estetycznie 艣wietnie wykonane. Kiedy艣 Pani Kasia by艂a w ci膮偶y a potem na macierzy艅skim i musieli艣my zamawia膰 gdzie indziej i za ka偶dym razem sie zawodzili艣my. Polecam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dizzi
no ja jad艂am pyszne torty ze sweet home ! na prawde wymiataj膮 a przy tym bajecznie wygl膮daj膮! no i maj膮 super te偶 lody!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lukrove
Ja jestem z Warszawy, ale mam r贸wnie偶 rodzin臋 na 艢l膮sku. Kiedy odwiedza艂am rodzic贸w na okoliczno艣膰 chrzcin, postanowili艣my zam贸wi膰 tort. Jako艣 nikomu z nas nie chcia艂o si臋 specjalnie nic piec, tak偶e postawili艣my na gotowca. Zam贸wili艣my od http://brzeczek.com.pl. Tort by艂 rewelacyjny! Teraz, za ka偶dym razem jak tylko jestem w moich rodzinnych stronach, kupuj臋 ciasta z cukierni "U Brz臋czka"i to, co si臋 ostanie, je艣li w og贸le, z rado艣ci膮 przywo偶臋 do domu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GrzesiekOs
Zdecydowanie Cukiernia Warszawska , maja kilka punktow na terenie warszawy. Jakis czas temu zam贸wi艂em tort na urodziny 偶ony, byla zachwycona. Ca艂y proces od zam贸wienia ( pomocy w doborze smaku ) i dostarczenia przebieg艂 bez problem贸w, w dodatku tort zosta艂 dostarczony pod same drzwi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiaEr
Torty w Cukierni Warszawskiej rewelacja ! w moim przypadku zawsze jest to strza艂 w dziesi膮tk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez w膮tpliwo艣ci Cukiernia Warszawska, palce liza膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie Cukiernia-radzikowski.pl maj膮 najlepsze torty w Warszawie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mile Na
Wow ilu zwolnennik贸w mojej ukochanej cukierni warszawskiej <3 jak najbardziej sie pod tym podpisuje, sa mistrzami :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak dla mnie S艂odki Muffin, idealne na urodziny oraz wesela

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zofiakraj
Rowniez zachecam do sprawdzenia Cukierni Warszawskiej, na prawde smacznie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Wiki
Akurat tortu nigdy nie zamawia艂am, ale przepyszne wypieki (ciasta, ciasteczki) maj膮 w Sweet Home cukierni na ul Filtrowej. Na 艣wi臋ta wszystkie wypieki b臋dziemy zamawia膰 w艂a艣nie u nich. Ciasta to nie sama bita 艣mietana, tylko naprawde dobre, smaczne wypieki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie torty z Cukierni Warszawskiej, sa fantastyczne , jeszcze nigdy sie nie zawiodlam, Polecam z czystym sumieniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Warszawwianka
Najlepsze wypieki to temat grz膮ski, bo ka偶dy ma inny smak i inne upodobania. W sieci mo偶na znale藕膰 sporo ofert typu http://cukiernia-strzalkowski.pl/kategorie-wypiekow/torty/ . Znajomi te偶 polecaj膮, ale tak czy inaczej trzeba posmakowa膰, 偶eby si臋 nie rozczarowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 motest
Najlepsze torty s膮 w https://www.sweet-home.pl/. Cukiernicy tam potrafi膮 zdzia艂a膰 po prostu cuda. Nawet je偶eli masz bardzo du偶e wymagania, chcesz specyficzne zam贸wienie to s膮 w stanie spe艂ni膰 twoje zachcianki :D Takich profesjonalist贸w to ze 艣wiec膮 szuka膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julka323r
Polecam Cukierni臋 Warszawsk膮. Zacz臋艂am zamawia膰 u nich na sw贸j 艣lub, a p贸藕niej ju偶 na ka偶d膮 jak膮艣 urodzinow膮 okazj臋 czy 艣wi臋towanie sukcesu w gronie rodziny i przyjaci贸艂 :D Zawsze wysoka jako艣膰, dobre wykonanie, nigdy si臋 nie zawiod艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie mia艂am czasu szuka膰 cukierni i szuka膰 namiar贸w do nich wi臋c zaryzykowa艂am i zam贸wi艂am tort ze strony poczty kwiatowej. By艂 smaczny i to bardzo. Wygodnie bo nie musia艂am go znik膮d odbiera膰 tylko dosta艂am go z dostaw膮 do domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wedlowski mozna ten filmik ma napisy polskie trzeba je uruchomic na dole po prawej stronie www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Torty z AK Otr臋busy - najwspanialsze. Ja zawsze zamawiam na ka偶d膮 wi臋ksz膮 okazj臋. Polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tory w piekarni R膮ba s膮 rewelacyjne, wszystko smakuj***ardzo dobrze, torciki nie s膮 suche, s膮 aromatyczne i dobrze nasz膮czone.. takie jak lubi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie z Pierknii r膮ba ;) Ja tam zamawia艂am na 18 dla siostry i by艂 pyszny a zap艂acili艣my stosunkowo nie du偶o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 basiiiiiiiiia

Zajrzyj do cukierni AK Otr臋busy. Od lat kupuje u nich tort i jeszcze ani razu mnie nie zawiedli. Zawsze wszystko idealnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ara

Te偶 si臋 zgodz臋, 偶e torty w AK Otr臋busy s膮 najlepsze 馃槈聽Nie s膮 przes艂odzone, zawsze jako艣膰 bez zarzutu i wykonanie z mistrzowsk膮 precyzj膮 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolinawo89

Jak Warszawa i okolice to tylko i wy艂膮cznie S艂odkie Marzenia www.slodkiemarzenia.com . Zamawia艂am u nich tort na 7 urodziny c贸rki i musz臋 przyzna膰, 偶e to co robi膮 to mini arcydzie艂a. Tort wygl膮da艂 po prostu pi臋knie. Mo偶na by go by艂o wr臋cz zje艣膰 oczami.. Co do smaku to r贸wnie偶 bardzo dobry poziom. Nie przes艂odzony, wr臋cz w sam raz. Szczerze? najlepszy tort jaki jad艂am w 偶yciu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia

Zamawia艂am tort w Otr臋busach 馃檪聽Nie pami臋tam聽ju偶 ile dok艂adnie zap艂aci艂am, ale nie by艂 to maj膮tek, a smakowa艂 jak domowy 馃檪

Udost臋pnij ten post

Ja uwielbiam torty z Piekarni R膮ba, kiedy bym nie kupi艂a to zawsze smaczne. Czekoladowy jest boski, ale 艣mietankowy te偶 niczego sobie. Zawsze maj膮 je 艣wie偶e i jest pewno艣膰, 偶e b臋d膮 smakowa膰 馃檪

Udost臋pnij ten post

Ja nie lubi臋 tej takie jarstwy, to si臋 chyba marcepan nazywa, tak masa marcepanowa, 艂adnie wygl膮da, s艂abo smakuje, wi臋c te偶 wol臋 艣mietankowe 馃檪 i zwykle nie lubi臋 krem贸w, ale torty z piekarni r膮ba smakuj膮 mi jak 偶adne inne聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hanka

Sprawd藕cie piekarni臋 Otr臋busy - wykonuj膮 torty na zam贸wienie. Czekoladowy z dodatkami owocowymi. Supeeer 馃檪聽Mozna dostosowa膰 czy na du偶膮 ilo艣膰 os贸b czy na mniejsz膮.

Udost臋pnij ten post