Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona113

zdrada chlopaka

Polecane posty

Gość zraniona113

Hej. kilka dni temu dowiedziałam się ze chłopak mnie zdradzil. w sumie zaczelo się nieukladac często jechal gdzies sam jak chcilam jchac mowil ze będę się nudzic itd. potem przyjechal po mnie i probowal sila zaciagnac mnie na impreze lecz ja nie chciałam to powiedział ze to koniec. w nocy przyjechal lecz ja go nie chciałam widzieć nie mieszkal kilka dni u mnie po kilku dniach przyjchal zaczal przepraszać i powiedział mi ze to zachowanie było przez taka jedna ze się spotykal z nia i nie chciał zebym się dowiedziała wtedy w tej nocy tez ona go przywiezla i odwiozła do jego domu rodzinnego. tak prosil wygladalo ze mu zalezalo plakal wybaczyylam mu ale ona ciagle pisze do niego i do mnie jego blaga żeby przyjechal a mnie straszy ze zrobi wszystko by był z nia. jak gdzies jedzie teraz ciagle mysle ze jest u niej jak mnie caluje ciagle mam w myśli czy ja tez tak calowal twierdzil ze tylko z nia gadal i pare razy się pocałowali i nic więcej ale ja nie mam pewności, ciagle nie potrafie mu zaufac mimo ze go bardzo kocham co ja mam zrobić co zrobić by on zauwazyl to ze ja naprawdę nie daje sobie rady z tym ze to strasznie boli bo jak zapytałam czemu to zrobil odpowiedział mi ze znowu do tego wracam ze nie chce gadac o tym ale ja chce wiedzieć zrozumieć czemu to zrobil

Gość gość
zrobił i tyle i po co w tym bólu grzebać

Gość zraniona113
tylko ze ona pracuje na stacji gdzie on tankuje po drodze w każdej chwili może do niej jechać pierwszy dzień przytulal calowal staral się a teraz już jest tak jak przedtem

Gość naiwna123
bardzo Ci współczuję , wiem co przezywasz , jestem w takiej samej sytuacji , dowiedziałam sie o zdradzie we wtorek i wciąż nie mogę wyjść z szoku który przezyłam. Jak chcesz przeczytać to wejdź na mój temat - jak wybaczyć zdradę-.ja nie wyobrazam sobie bliskosci z nim , pewnie ciągle bym myslała o tamtej