Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kurs angielskiego

Polecane posty

Gość gość

chcialabvym zacząć się uczyc jezyka angielskiego. Niestety nie mam możliwości wziąć korepetytora, dlatego chciałabym skorzystać z multimedialnego kursu. Możecie polecić cos skutecznego?

Gość gość
nikt w tym kraju nie uczy się jezykow?

Gość gość
heloł aj spik inglisz wery łel, you kan traj lern inglisz in jor kantry or another kantry or yu kan spik łit another pipul in enlisz mejbi on skejp or fb? Tejk first lesson on yor favorit free site. In web is propabli full free lern inglisz websajt. Mejbi ju kan ask somłon abaut free lesson for you? Kan you another langłydż? If you plej in mmo rpg ju kan spik łit another plejers in inglisz. Whaj ju nid lesson? yu łont faind dżab or łajf? hjusband?

Gość gość
Jeżeli chcesz się nauczyć angielskiego to najlepiej idź na kurs. Polecam Speak Up ze względu na skuteczność i dobrą kadrę. Nauka w dobrej szkole językowej to najlepsza metoda na poznanie języka.

Indywidualne podejście do osoby. Poświęcenie uwagi temu jak szybko się uczysz i łatwy dostęp do dobrej szkoły to ważna sprawa. Mnie by przekonały same certyfikaty, które oferują.

Gość Ania634749
Tylko że Speak Up jest dwa razy droższy od innych...

Gość Ania634749
I dodam jeszcze że ja w swojej karierze uczniowsko/studenckiej ;-) zaliczyłam kursy w Profi Lingua, Empiku i właśnie w Speak Up. I uważam, że wszystko zależy od naszej motywacji, systematyczności i przede wszystkim od lektora (!), bo można wylądować w świetnej szkole ale fatalnej grupie - bo ludzie niefajni albo odbiegają poziomem od nas alb właśnie lektor nam nie pasuje...

Gość Ania634749
Z programów multimedialnych polecam Profesora Henry'ego. Choć znów - wszystko zależy od systematyczności. Jeśli ma się motywację, wystarczą dobry podręcznik (systematycznie realizowany), program do nauki słówek oraz fora internetowe. Najtrudniej jednak samemu ćwiczyć mówienie...

Gość Trabantowa
Jak jest się mądrym i korzysta się z promocji to można dostać w Speak Up teraz voucher na 100 lekcji wtedy chyba tak drogo nie wyjdzie ....