Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyglad ma znaczenie w przyjazni

Polecane posty

Gość gość

Czy wyglad ma wedlug was znaczenie w przyjazni? czy jako kobieta wolicie umawiac sie na wieczor na drinka z niska brzydka kolezanka, czy wysoka, waszego wzrostu, zadbana ladna dziewczyna?

Gość ggrrrrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy
nie wiem, nie mam przyjaciół :(

Gość duch ducha nie wyrucha
najchetniej umawiam sie z pustakami dyskutujacymi wylacznie o wyzszosci szminki max factor nad rimmlem

Gość gość
jeśli chodzi o przyjaciolki to mi obojetnie jak wygladają, nawet niech w worku chodza jak chcą.

Gość gość
Jak idę na wieczór na drinka, zeby kogos poderwać to wiadomo, że musi być brzydsza ode mnie. Wtedy ja wydaję się jeszcze piekniejsza :)

Gość trafilaswsedmo
Zdecyowanie numer dwa. Co tu się dużo okłamywać tak działa nasza psychika. Ja zdecydowanie wolę przebywać w towarzystwie ładnych ludzi. Co nie oznacza, że tych brzydkich odtrącam ale powiedzmy, że wolniej się do nich przekonuję. P.s. Wcale nie jestem z tego dumna A Ty?

Gość gość
Ponawiam pytanie : komu w pierwszej kolejnosci proponujecie wspolne wyjscie w sobotni wieczor : malej grubasce z mysimi wlosami, czy zadbanej lasce na szpilkach i makijazem

Gość gość
I zaznaczam, ze obie sa waszymi przyjaciolkami, z obiema spedzacie tyle samo czasu, i obie tak samo lubicie

Gość trafilaswsedmo
Ja również ponawiam pytanie do Ciebie:)

Gość trafilaswsedmo
Jeśli jakimś cudem ta brzydka jest moją przyjaciółką, którą lubię tak samo jak tę ładną to albo zapraszam je obie albo żadną:)

Gość gość
Nooo ja jestem ta wlasnie mala grubaska, wiec trudno mi obiektywnie na to patrzec, ale zauwazylam pewna tendencje, taka o ktorej piszesz, i po prostu pytam o anonimowe opinie

Gość gość
to zalezy kogo bardziej lubie ( jestem kobieta) , a facet pewnie wybierze ta , ktora ladniejsza ( jesli lubi je tak samo)

Gość gość
a czemu cudem ona mialaby byc twoja przyjaciolka?

Gość gość
BRZYDCY są gorsi?

Gość gość
Nie zwracam uwagi na wygląd moich przyjaciółek. Nie wybrałam ich ze względu na ich wygląd, łączy nas wiele lat wspólnych przeżyć, wspierania się, przechodzenia problemów, dzielenia się radościami, miliony wspomnień.

Gość gość
pytam o kobiecy punkt widzenia, bo faceci to wiadomo

Gość gość
OSTATNIO spotkałąm sie z brzzdkim facetem nie bzl absolutnie w moim typie ,a oni mysli o sobie że niby fajny jest: ::):

Gość trafilaswsedmo
Dokładnie jeśli bardzo lubię tę brzydszą to zdecydowanie chcę z nią spędzić wieczór ze względu na to, że dobrze czuję się w jej towarzystwie. Poza tym lepiej pokazać się z osobą, która może coś sobą zaprezentować (a to może być cecha zarówno osoby ładnej jak i tej mniej urodziwej):) Ale jakoś tak wyszło, że nigdy nie miałam brzydkiej przyjaciółki. Co tu dużo ukrywać zawsze lgnie się do ładniejszych osób:) I vice versa:)

Gość KAŻDY ZBRZYDNIE
KAŻDY ZBRZYDNIE ZESTARZEJE SIE..

Gość TYLKO BARDZOO PRZYSTOJny
TYLKO SUPER PRZYSTOJNY TYLKO TAKI

Gość gość
No ja wlasnie zauwazylam, ze blizsze kontakty mam z ludzmi z mojego poziomu wygladu niz z tymi atrakcyjnymi, takie znajome tez mam, ale dalsze, one raczej nie zabiegaja o wspolne wyjscia ze mna, czy wspolne spedzanie czasu. Zauwazylam tez ze jako osoba bardzo niska bardzo trudno mi jest zaprzyjaznic mi sie i wejsc w srodowisko ludzi wysokich, tak jakbym do nich nie pasowala

Gość gość
z brzydokami takimi jak ty sie nie mam zamiaru zadawac, jeszcze ktos sie dowie ze z toba trzymam i pomysli ze cie lubie

Gość gość
ei no nie mów tak

nigdy nie moglabym sie przyjaznic z tlusciochem, tym bardziej brzydkim, i nie trolluje tylko mowie powaznie :o tacy ludzie mnie obrzydzaja. juz wolalabym w ogole nie miec przyjaciolek, do niczego nie sa potrzebne.

Gość gość
obrzydzaja?????????????

Gość gość
dlaczego obrzydzaja??????az tak?

Gość gość
czy innych tez obrzydzaja?

Gość SeaOfSorrow
jestem ładna (chyba), moje obie przyjaciółki niskie (ja dosć wysoka, ale bez szału, 171 cm), raczej przeciętnę, trochę ładne, w każdym razie nie zwracam uwagi na wygląd w przyjaźni (chyba, że ktoś mnie obrzydza) żadna nie jest gruba

Gość gość
czyli osoba gruba ma male szanse na znalezienie znajomych/przyjaciol mimo, ze moze byc bardzo mila, sympatyczna, empatyczna, miec dobre serce?

Gość gość
niestety ale od gimnazjum przyjaznilam sie z dwiema najladniejszy,i i najbogatszymi dziewczynami ( sama bylam ich ' przewidniczaca' ze wzgledu na psuadanie tych samych cech, jak wielki dom, samochod na 18 ale takze dlatego ze bylam najchudsza,wiem glupie,ale tak sie teraz patrzy) i nigdy nie dopuscilysmy do siebie nawet na jedna impreze brzydkiej osoby. musialysmy po prsotu otaczac sie adnymi. i tak wiedziaysmy ze jestempsmy bezkonkureńcyjne wiec nie musialysmy sie martwic ,ze ktos inny skupi na sobie uwage,a oatrzec caly wieczor na taka biedna sierote tez nie jest milo, bo taka osoba oewnie by sie z nami meczyla. takie realia.