Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idę na weselę

dziewczyny pomóżcie kreacja na ślub

Polecane posty

Gość Idę na weselę

Cześć, nie mam się kogo poradzić a mąż najlepszym doradcą w sprawie sukni nie jest dobry a więc - zostałam zaproszona na ślub kuzynki męża, ślub ma się odbyć na ogrodzie dworku będzie to tylko cywilny (drugi ślub panny młodej) no i kupiłam suknie taką http://www.kuferart.pl/81902,chusta-azurowa-w-kolorze-rozowym.html koronkowa mango, mam buty, ale nie wiedziałam, co na górę - ślub w połowie września, nie chciałam założyć etoli, by też nie wyglądać lepiej niż sama pana młoda więc kupiłam taką chustkę, ale nie wiem czy będzie pasować na okrycie Jak sądzicie?

Gość gość
Coś nie tak z tym linkiem, nawet jak skopiowałam cały :(

Gość gość
Nie ma linku do sukienki, dwa razy dałaś do chusty, ale moim zdaniem jaka by suknia nie była, to ta chusta nie pasuje. Nie możesz założyć żakietu?

Gość littlewoods
tylko chuste widze, jest ok. ale sukni nie ma.

Gość Idę na weselę
no mogłabym ale też mi babka która skracała suknię znowu powiedziała że żakiet nie pasuje no to już sama nie wiedziałam co - nie chcę iść w futerku - żeby nie rzucać się w oczy to nie ja w końcu mam brylować:-)

Gość gość
Bardzo ładna ta sukienka, zakiet tak średnio będzie pasował. Załóż futerko. Ważne że nie będziesz cała ubrana na biało :)

Gość Idę na weselę
dziękuję - pomyślę więc jeszcze o tym futerku choć nie bardzo mi odpowiada bo jakoś za królewsko:-) a fryzura? mam długie włosy, pokręcić? wyprostować, spiąć? w ogóle to nic sama sobie nie potrafię ostatnio wymyśleć

Gość gość
Chusta jest strasznie babcina, do takiej sukienki absolutnie nie pasuje. W ogóle do żadnej eleganckiej, taką chustę możesz ubrać do cioci na imieniny, a nie na wesele w dworku. A sukienka bardzo ładna. Już lepiej rzeczywiście ubrać futerko.

chusta tak, ale nie różowa. Biała by pasowała, jasnoniebieska lub jasnozielona (ale zależy jaki odcień bo nie każdy będzie pasował), niektóre "wersje" kobaltu lub turkusa jeśli lubisz kontrasty, ale to musi być dobrane z suknią w ręku bo kolor musi się zgrać, zależy jaki materiał itd. ale róż i róż/brzoskwinia - absolutnie niedobre połączenie, nudne niestety

Gość Idę na weselę
stylistka ze mnie żadna - ale pomyślałam, że suknia taka częściowo romantyczna więc i chusta będzie pasować:P ale jak dojdzie to ją oddam najwyżej bo w ogóle nie widziałam jej jeszcze

Gość littlewoods
chyba nie pasuje. sukienka typowo letnia wiec jak zlozysz cokolwiek na nia to bedzie sie klocic. gora sukni ma wzor, chusta azurowa - za duzo tego. zakiet tez do bani, nie dobierze sie odpowiedniego. jesl juz to taki zwiewny dlugi szal na ramiona, kolorystycznie dopasowana torebka, buty i moze cos we wlosach.

a jeśli chodzi o sam materiał/wygląd chusty to faktycznie babcina. bardziej bym poszła w coś gładkiego, jakiś szal z lejącego materiału. no i jeśli kontrastujący kolor to buty i torebka też nie mdłe, choć nie muszą byc w tym samym odcieniu i jedno i drugie

Gość Idę na weselę
buty mam balerinki do szpicu z zary kolor jasny róż - wybijany kryształkami z odkrytą piętą ehh wszystko nie tak wyszło

Gość littlewoods
wlosy albo spiete do gory w jakis elegancki kok, albo czesciowo puszczone na plecy, ale moim zdaniem powinny to byc romantyczne fale, nie proste.

Gość littlewoods
tak, tak, gladki szal z lejacego materialu. fioletowe lub ciemnorozowe dodatki, zeby za mdlo nie bylo. ale nie zielone na litosc boska... :(

Gość Idę na weselę
dzięki za pomoc chustę oddam bo jak babcia nie chcę wyglądać!!

Gość littlewoods
no, biale dodatki pasuja do rozu. a na slub to raczej srebrna bizuteria, nie czarna, czarna to tak raczej wieczorowo.

Gość gość
Buty bym wybrała szpiki, nawet srebrne by mogły być jeżeli srebrną biżuterię będziesz miała.

Gość Idę na weselę
szukam na allegro jakieś etoli a nie widzę lepiej by była chyba kremowa? a jak panna młoda założy podobną to koszmar:P

Gość littlewoods
z bizuterii to moim zdaniem tylko kolczyki (zalezy jakie Ci pasuja, ale dlugie, wiszace bylyby wskazane), i bransoletka tak jak u tej modelki, bo podkresla sylwetke i szuple ramiona, ale bez naszyjnika, bo sukienka ma dosc duzo 'dekoracji' z przodu i podchodzi pod szyje. naszyjnik to tylko oszpeci.

Gość littlewoods
ja bym nie brala etoli

Gość gość
ja bym zalozyla klasyczny zakiet 3/4 rekaw nawet czarny,potem i tak zdejmiesz,ale musialby byc naprawde z klasa

Gość gość
każdy ma inny pomysł ale pewno jest jedne chusta odpada nikt jej nie poparł

Gość gość
Koszmarna ta suknia, w złym guście, sam kicz. Jakaś futerkowa etola to tego to już tylko włożyć się do pudełka z napisem BARBI. Masakra.

Gość gość
No fakt, straszny kicz. Gustu to ty dziewczyno nie masz. Tylko się nie obwieś biżuterią do tego.