Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej wolne kobiety

Polecane posty

Gość gość

ile macie lat i czemu nie macie jeszcze męża ?

Gość gość
bo nikt nas nie chciał kurdelebelle :(

Gość wyszlam za monz zaraz wracam
pranie skarpetek kolesiowi ktorego nie stac na elementarna uczciwosc jest NUUDNE

Gość gość
to sie dobrze składa,bo tu same takie pokraki obu płci,co nikt ich nie chciał

Gość gość
bo lepiej być panią samej siebie

Gość gość
tylko jakie szanse ma związek dwóch pasztetów? prawdopodobnie duże,bo oboje wiedzą,że są na siebie skazani jeśli nie chcą być samotni

Gość o zgrozo
bo po kilku letnim związku stwierdziłam, że to nie dla mnie.Że to jest bardzo rutynowe, że nie ma już motyli w brzuchu, że codzienne problemy tak samo jak łaczą to i potrafią poróżnić. Że w pewnym momencie facet za co cię cenił zaczyna mu to doskwierać i chce cię powoli usidlić. Takie powody można mnożyć

Gość gość
dlatego to forum jest idealnym miejscem dla kojarzenia tego typu par,ale niestety obie strony udają,ze paszteciarstwo ich nie dotyczy i to skazuje na porażkę wszelkie znajomości

Gość Anthony the Mello
tylko milosc jest towarem ktory sie mnozy jesli sie go dzieli

Gość Szalkowski
Porządną i gospodarną kobietę ciężko znaleźć moja ostatnia nie znosiła sprzątania i zmywania naczyń poza tym miała małą i ciasną c*pcię i masakrycznie małe cycki w związku z tym nosiła push-upy. Oszukana była na maksa.I te ciągle zarybione gacie.

Gość gość
a to jest ostatnia deska ratunku dla wszelkiej masci odpadów o czym świadczy obecność tych ciipek męskich w takiej ilości na tym forum,odrzuceni z wszelkich portali randkowych przywędrowali do paszteciarni zgodnie z zasadą ciągnie swój do swego,niestety samice forumowe za wszelka cenę nie chcą ujawnić się w swej naturalnej postaci i wolą grać zayebiste lale nie do zdobycia

Gość zimnaSucz
tia złapać meza to największy sukces kobiety i sens jej istnienia.

A skad pomysl, ze wolna znaczy "jeszcze" bez meza? Ja rozwodze sie z drugim szanownym malzonkiem, na rozgladanie sie za trzecim nie nadszedl jeszcze czas. Wpisuja sie tymczasem na liste oczekujacych na moje zainteresowanie. :-)

Gość gość
po co mi mąż?

Gość gość
Nie mam męża, bo jestem za piękna i mądra dla większości! Jako osoba szlachetna nie wezmę byle kogo, żeby potem jakiś parias nie czuł źle w moim towarzystwie.

Gość Szalkowski
Jakby co się polecam jestem wolny

Gość o zgrozo
O wiele przyjemniej jest mieć takiego weekendowego przyjaciela niż na własne życzenie zostać slużącą, sprzątaczką i k****m darmową w jednym

Gość gość
oczywiście kazdy tutaj jest po nieudanym związku,a nawet po kilku,oczywiście kazdy ładny i,madry itd.itp. nic tylko wybierać,przebierać,romansować,randkować i zesrać się ze szczęscia na koniec

Gość o zgrozo
Szalkowski ja mam spore cycki także nie noszę push-upów. Do mycia mam zmywarkę, bierzesz w ciemno? Tylko mam jedną wadę

Gość gość
Żona to najdroższa koorwa na świecie.

Gość agniesia837344
autorze wątku polakiem jesteś = psem i ścierwem jesteś zdychaj, a nie o babach myśleć i wątki pisać w necie

Gość Szalkowski
jaką wadę ? masz faceta ?

Gość gość
ozgrozo Ciebie to za żadne pieniądze

Gość gośccccc
jest wqoorwiajace, ze swołocz nie widzi różnicy miedzy koorvą a żoną... :( to jakieś niziny społeczne

Gość gość
a ja nie mam męża bo go nie chciałam mieć .. Startowało do mnie kilku takich którymi nie byłam zainteresowana np. jeden młodszy ode mnie drugi cham i prostak zaliczający panny na pęczki , a szukał sobie w końcu stabilizacji - jak sam mówił trzeci znów młodszy ode mnie czwarty - nic do niego ni9e czułam to o czym tu mówić .. a już nie wspomnę tych których na siłę chciano mnie swatać bo spodobałam się jakiejś mamusi która widziałaby chętnie mnie u boku synka .. a mnie naprawdę nie zależy żeby mieć męża .... błagam powiedzcie po co ....????? facetowi bardziej jest żona potrzeba jako kucharka sprzątaczka itp.... Ale po co kobiecie facet .. mnie nie potrzebny ....

Gość gość
mnie tylko dziwi jeden fakt,na polskiej ulicy większość kobiet jest nieatrakcyjna,a duża część wręcz szkaradna i zastanawia mnie fakt,kto je zapładnia,jak mozna współzyć z brzydką kobietą,przecież to jest dewiacja

Gość o zgrozo
Lubię kasę i dużo pracuję. Dlatego mam za sobą dość burzliwe związki

Gość Szalkowski
a seksu nie chcecie uprawiać ? potem chodzicie nabzdyczone jak torpedy przed wybuchem.

Gość gość
gośccc spadaj stąd kuro domowa

Gość o zgrozo
Szalkowski - opanuj się, żeby uprawiać sex to trzeba mieć męża. Musisz być bardzo wierzącą osobą, to ja wycofuję moją ofertę.