Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydcy polacy w wiekszosci

POLSCY FACECI sa TACY BRZYDCY a maja takie mniemanie o sobie

Polecane posty

Gość brzydcy polacy w wiekszosci

POLSCY FACECI sa naprawde brzydcy porownujac ich do innych nacji i to nie tylko moje zdanie,ale innych kobiet z innych krajow ... a jakie maja mniemanie o sobie..szok przesada...

Gość tez o tym slyszalam
Rowniez slyszalam od innych pan z innych krajow ze polacy sa brzydcy ,ale maja fajne kobietki

Gość gość
Ten tekst o ferministkach jest tak typowy i wykrecajacy ze LOL.. Ja nią nie jestem. A tego bloga to facet prowadzi XD

Gość gość
zgadzam się i jeszcze mają wielkie wymagania co do kobiet

Zajrzałem na tego bloga . Takie głębokie przemyślenia że aż mi iq spadło . Ja na 100% szowinistą nie jestem ale znajdźcie drogie panie inne argumenty .

Gość gość
Poczytaj sobie szczególnie starsze posty, dużo w nich prawdy. Bo te ostatnie są dziwne :p

Gość Polak z Polski
Polacy mają geny najwyższej jakości dlatego produkują ładne Polki. A Polka co da dziury obcokrajowcowi i urodzi mu dzieci niszczy to genetyczne połączenie - i potem jej córki już nigdy nie będą takie ładne jak rodowite Polki. Uroda Polek tkwi w naszej spermie.

Gość gość
Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH ...

Gość gość
Ale polscy faceci naprawde nie sa fajni..

Gość gość
ale i poskie kobiety również,dlatego cały ten naród taki zyebany

Gość gość
Mężcyźni są agresywni bezpośrednio a Panie w niczym im nie ustępują, różni się to tylko FORMĄ - one są bardziej skrytobójcze i chowają się za społeczną maską, jaką wytwarzają w danej społeczności. Dowód: co kobiety wyczyniają na emigracji, gdzie nikt znajomy nie widzi, oraz co wyczyniają mężatki na forach erotycznych.

Gość gość
BARDZO Duzo POLEK jets z obcokrajowcami,duzo obcokrajowcow lubi polki a facetow polskich nie za bardzo..

Gość gość
demoniczne-samce.blogspot.com - Absurdalne i wybiórcze tezy.

Gość gość
to fakt bardzooo duzo polek jest z obcokrajowcami

Gość gość
Ok wiec lubienie seksu=agresja? Hahaha chyba tylko w przypadku g***tów które SA domena facetów nadal

Gość gość
Polaczki cebulaczki malo który przystojny

Gość gość
Czy wy sobei zdajecie sprawę, że polot polek na obcokrajowców wynika z....biologii? Samice zawsze niemal wolą obcych samców (tak działają hormony) a potomstwo z mieszanki ras jest nierzadko bardzo zdrowe.

Gość gość
Odwrotnie też dlatego polaczki kochają się w latynoskach hinduskach mulatkach czy chinkach wyzywajac za to polki. Sorry za male literki. Biologia rozmnazania rządzi wszystkim i to doslownie