Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na studia

Idę na studia jako dziewica

Polecane posty

Gość na studia

Ale będę udawać, że już nią nie jestem. Po pierwsze dlatego, że dla większości dziewictwo w tym wieku oznacza tylko tyle, że nikt takiej dziewczyny nie zechciał, a po drugie zaraz znaleźliby się chętni, żeby mnie zaliczyć. Dlatego uważam, że to małe kłamstewko to bezpieczna opcja :)

Gość gość
idę na studia i tez jestem dziewicą. nie zamierzam wgl gadac z nikim na ten temat.

Gość gość
Moze jeszcze sobie napisz na czole !

Gość na studia
Przecież nie napisałam, że będę się tym głośno chwalić.

Gość gość
A jak,po cichu ?

Gość gość
idiotka :/ kto teraz na te studia chodzi

Gość gość
skonczylam studia jako dziewica i kolejne dwa lata nadal nia jestem:( faktycznie nie ma sie czym chwalic, bo faceci maja takie za gowno

Gość gość
Uważam, że nie ma się czego wstydzić. Na pewno nie jeden facet to pochwali. Ja swój pierwszy raz miałam w wieku 22 lat i się tego nie wstydzę.

Gość gość
Z kobietą to jeszcze pół biedy, zawsze się jakiś amator dziewic znajdzie. Amatorki prawiczków za to....Na bank jakieś niepewne siebie, dewotki badź fetyszystki gdzieś są, ale przynajmniej mnie omijają szerokim łukiem. Ale chuʝ tam, co ma być to będzie.

Gość gość
przyjedzie kolega z wymiany studenckiej z turcji czy włoch i już po dziewictwie :P

Gość gość
dokładnie mężczyźni chwalą sobie dziewice kobiety zaś prawiczkami pogardzają taka prawda.

Gość gość
""""przyjedzie kolega z wymiany studenckiej z turcji czy włoch i już po dziewictwi"""" NO W MORDE JAK MOZNA BRUDNEMU TURKOWI DUY DAC.... TYLKO TAKIE GLUPIE POLKI .....

Gość gość
Lubię prawiczkow.<3 Pod warunkiem że są nimi z wyboru a nie dlatego że żadna ich nie chce

Gość gość
gość Lubię prawiczkow.<3 Pod warunkiem że są nimi z wyboru a nie dlatego że żadna ich nie chce xxxx A jeśli żadna ich nie chce bo nie są wulgarni, nie się agresywni, nie nadużywają alkoholu, nie mają zapędów do szybkiego seksu czy seks układów?

Gość gość
wstydz sie chodz z głową w piasku

Gość gość
trzeba było chodzić do zawodówki już byś nią dawno nie b yła

Gość gość
"Pod warunkiem że są nimi z wyboru a nie dlatego że żadna ich nie chce" x Wtedy ty ich nie będziesz chciała :D

Gość gość
gość "Pod warunkiem że są nimi z wyboru a nie dlatego że żadna ich nie chce" x Wtedy ty ich nie będziesz chciała smiech.gif cc Dokładnie ona też ich nie będzie chciała bo kobiety generalnie myślą stadnie a nie indywidualnie. prawie każda pomyśli, że skoro jest sam to coś musi być z nim nie tak. Dziś żadna kobieta nie chce być pierwsza. Dlatego dziś takie częste jest bycie kochanką i kobiety jeszcze nie widzą nic w tym złego (te kochanki). A jakie zadowolone bo facet porzucił kobietę z dzieckiem/dziećmi dla niej i jaka szczęśliwa, że ją wybrał.

Gość gość
no, bardzo dobry pomysł, jak zabraknie kasy, to zawsze możesz sprzedać korzystnie cnotę jakiemuś zboczonemu idiocie

Gość gość
po ostatnim wpisie, humor ci się popsuł cy-cuś?????????

A jak masz zamiar udawać? :D Po co w ogóle komukolwiek na studiach zwierzać się czy się uprawiało seks czy nie.

Gość gość
a kto cię będzie pytał czy jesteś dziewicą czy nie? :D:D:D:D jednego jestem pewna - dziewice to idiotki. może jak dasz d**y jakiemuś studentowi bo "nie chcesz już być dziewicą" to zmądrzejesz :)

Gość XPMaximusDominus
to pewno jest to Imperium Medialne pana Rydzyka w Toruniu, bo to warunek konieczny. Biskupi lubią bardzo dziewice płci obojga.