Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiadomośc na sympatii

Polecane posty

Gość gość

Siemka, napisałem wczoraj do dziewczyny na sympatii. Wysłałem jej swoje foto itp ale nie podąłem e-maila. Nie odpisała mi ale odwiedziła mój profil (to chyba nic nie znaczy) i nie wiem czy nie odpisała mi bo nie chce czy nie ma abonamentu. Myślicie że warto napisać jeszcze raz i podac e-mail czy odpuścić?

Gość gość
jak sądzicie?

Gość gość
Trudno powiedzieć, może zwyczajnie nie jest zainteresowana twoją osobą.

Gość gość
mozna wyslac 1 darmowa wiadomosc dziennie wiec jak bedzie zainteresowana to odpisze

Gość gość
podaj email, nie masz nic do stracenia. przeciez po to tam jestescie. proboj, z jedna , druga, dziesiata, az w koncu trafisz na ta jedyna.

Gość gość
Ja już nie mogę z tą sympatią tam jest kupa ludzi którzy mają partnerów i nie wiadomo czego tam szukają:-(

Gość gość
napisz email,

Gość gość
jesli nie odpisza na email, to nie traktuj tego osobiscie, tylko wybieraj kolejne i pisz do nich. Gdy nastawisz sie na jedna osobe i bedziesz czekac na nia moze to zajac ci miesiace. Wez pod uwage, ze dziewczyna juz moze z kims pisac, albo dostaje wiele wiadomosci , i twoja ,, zginela ,, w tlumie innych

Gość gość
pomożecie jak mam do niej napisać? np cześć wczoraj zapomniałem podać mojego adresu e-mail.... jeśli będziesz zainteresowana napisz. czy inaczej to ubrał w słowa?

Gość gość
A ile ty masz lat że masz taki problem?

Gość gosc to  ja
uwazaj tez na te wszystkie piekne ruskie , ktore po pewnym czasie poprosza o pieniazki na bilet, chora mamusie itp. To samo dotyczy kobiet, uwazajcie na przystojniaczkow, zolnierzy . Po pewnym czasie bycie na portalu, zaczniecie bardzo szybko odrozniac falszywe profile. Cechy szczegolne oszustow : piekne zdjecia, ( czesto w gronie dzieci, czy z zagranicznych wycieczek ) wyzsze wyksztalcenie, swietny zawod , zero wymagan co do kandydata ( lub takie w stylu , szukam osoby uczciwej , punktualnej itp i ble, ble , ble ) pozniej taka osoba po wielu nawet miesiacach( nie spieszy sie jej, bo pisze z wieloma ) pisania poprosi o pieniazki...

Gość gosc to  ja
napisz jej Podaje moj email jas@xxx na wypadek , gdybys chciala kiedys napisac. wlasciwie to nie jest tak bardzo wazne, jak ujmiesz to w slowa