Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1709

Drugi okres

Polecane posty

Gość gość1709

Cześć. Proszę o pomoc. Pisałam w temacie jednym, że spóźnia mi się okres z powodu stresu i tak dalej. Miałam bóle, napięcie wszystko przed nim. Brak apetytu, mdłości na widok jedzenia, utrata wagi. W poniedziałek 12 wypiłam lampkę wina i przyłożyłam do brzucha ciepły termofor -na drugi dzień dostałam okres i spokój. Trwał 6 dni. Cały ten miesiąc jest dla mnie stresujący. Praktycznie nie jadam, słabo sypiam, jestem przemęczona, bo o 22-23 jestem już zmęczona, a budzę się o 8 rano. Od wczoraj bolało mnie podbrzusze i miałam śluz. Dzisiaj idę do łazienki i patrzę, że jest śluz z brązowym zabarwieniem(jak przed okresem). Czy to kolejna miesiączka? Czy po prostu tamto krwawienie "wymusiłam" i to jest właściwy okres? Czy to spowodowane stresem i przemęczeniem? Dodam, że moje cykle i miesiączki nie są za bardzo regularne. Czy to ma jakiś wpływ i dopiero się "normuje"? http://f.kafeteria. pl/temat.php?id_p=5673764 -usunąć spację. temat o którym wspomniałam.

Gość gość
Tu jest ero nie porady medyczne:O

Gość gość1709
przepraszam. nie chcący miałam zaznaczony dział z poprzedniego :/

Gość gość
Moja droga, to samoistne poronienie!!!! Wal do gina, bo może potrzebne będzie łyżeczkowanie. A może to nadżerka albo jakiś nowotwór krwawi. Tu nikt Ci nie poda diagnozy.

Gość gość
poronienie? ale nie mogłabym zajść w ciąże. nie ma takiej możliwości :))