Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaa3

mam męża kłamce

Polecane posty

Gość załamanaaaaa3

jestem 6 lat po ślubie, nie mamy dzieci... przez 6 lat zdażalo się wiele sytuacji w ktorych moj maz mnie oszukiwał... raz zdradził.... po tym jak zreszta za każdym razem obiecał że juz nie bedzie nie wie co go opetało, że mnie kocha... ble ble ble.... a ja już mu przestaje wierzyć... ostatnio też była akcja . Przyszła do mnie bliska koeżanka a on ja spontanicznie pocalował w szyjęna osobności)..... po dłuższym czasie ona mi to powiedziała............ bardzo mnie to zabolało.... przeciez obiecał.... a on twierdzi ze to był żart ;((((((( kocham Go ogromnie, to moj pierwszy mezczyzna w życiu nie wyobrażam sobie życia z innym..... ale te wszystkie sytuacje prowadzą do rozwodu... ja juz nie mam sily.. wiecznie w kłamstwach :( o co mu chodzi?? podłapuje dziewczyny, głupie teksty im mowi, sugestie ;( co mam robić? psycholog? czy to cos da??

Gość gość
jeszcze nie zdradzil i nie musi tego zrobic, wyluzuj, ile macie lat?

Gość gość
Taki charakter i już nie zmieni swojego zachowania.Musisz go spakować i wystawic za drzwi.Przykre ale prawdziwe. chociaż go kochasz. to na pewno on Ciebie nie kocha skoro zagaja z innymi.Ja bym nie mogła żyć z kimś takim.

Gość jaśnie pani 333
a czego spodziewałaś się po facecie który już raz zdradził

od zdrajcy szczerości i lojalności oczekujesz? no weź... bo mi wszystko opadło do samych paneli podłogowych...

Gość gość
Przykra sprawa, a on nie żartował... to taki żart, który ma na celu sprawdzić upatrzoną zdobycz, ocenić jej zachowanie. A nóż będzie p"ozytywny" odzew:-D Jak nie to żart. facet.

Gość gość
Przykra sprawa, a on nie żartował... to taki żart, który ma na celu sprawdzić upatrzoną zdobycz, ocenić jej zachowanie. A nóż będzie p"ozytywny" odzew:-D Jak nie to żart. facet.

Gość załamanaaaaa3
obiecał że sie poprawi.... i naprawdę rok byl spokój... kochał okazywał.... jest za mną a za plecami ;((( czy on jest chory??? wszystko jest dobrze a w momencie go coś omami i zapomina o wszystkim ;(

Gość załamanaaaaa3
dokładnie..... i zawsze żartem to tlumaczy a mnie szlak wtedy trafia.... co ja mam z nim zrobic?? KOCHAM GO ;(((((((((( czy faceci tacy sa??

rok był spokój... rok na ile lat wspólnego życia? i na ile jeszcze przyszłych? kobieto... oszukujesz sie bezbłednie

Gość załamanaaaaa3
tyle z nim żyje i moge stwierdzic ze go nie znam :( i chyba nigdy nie poznam :(

Gość załamanaaaaa3
najgorsze że ja to wiem... ;((( tyle razy mnie oszukal nie wierze juz że się zmieni ;((( ale kurna nie potrafie, nie wyobrażam sobie innego życia, nowych planów na życie.... mamy wspolne cele.... te same zainteresowania.. rzadko sie kłócimy.... tego samego pragniemy... sex nam wychodzi... o wszystkim rozmawiamy.... a on czasem jakby wyłącza sie z życia i takie numery :(((

Gość gość
Ewa333333 ma racje, ale druga sprawa taka, że sama mu na to pozwalasz przez swoje bezgraniczne oddanie (może tak nie twierdzisz), ale wybaczyłaś zdradę raz, to całowanie koleżanki w szyję to nie żart, bo... a c**j powiem ci coś :D Kiedyś mnie mąż koleżanki obmacał po pośladkach jak żeśmy wracali szyscy z imprezy do niej, a że ona mieszkała w punktowcu i siadła żarówka na klatce i do drugiego piętra nie było nic widać, to ten mnie po tyłku zaczął obłapywać... wrzasnęłam do niego, żeby mnie po tyłku nie macał i koleżanka (a jego żona) to słyszała. Ok... on oczywiście wymigiwał się żartami i ona mu wybaczyła i są małżeństwem do dziś, ale... zdradza ją tak, że ma rogi wyższe niż kilimandżaro.

Gość załamanaaaaa3
no własnie zdaje sobie z tego sprawe... to czego sie dowiedziałam to sie dowiedziałam a czego nie wiem to nie wiem kiedy sie dowiem.... dziekuję za wasze slowa... troche mi lzej... Cytat; Ewa333333 ma racje, ale druga sprawa taka, że sama mu na to pozwalasz przez swoje bezgraniczne oddanie (może tak nie twierdzisz), tak , wlasnie tak... on jest mnie pewny w 100 % że jestm wierna... bo jestem.... miałam ochote mu nieraz zrobic scene zazdrości.... ale stwierdzilam że to nie ma sensu... nie mam zamiaru obmacywac sie z żadnym kolesiem tylko po to żeby jemmu na zlośc zrobić ;((( zresztą bya by masakra.... on jest mega zazdrosny.... nawet jak sie za bardzoo do kogos usmiecham to mi cała noc wypomina ;(

Gość załamanaaaaa3
mało tego bardzo chcemy miec dziecko... nie wiem czy teraz nie jestem w ciąży.... dramat...

Gość gość
Wiesz jedna zdrada moze sie nawet najlepszemu przydarzyc, chocby przez glupote. Ale jesli on ciagle jest taki macalski i calusny i do tego klamca, to rozmow sie z nim ostro jak ze smarkaczem - woz albo przewoz. Moze sie zreflektuje co straci. A jesli nie - ciupasem zaserwuj mu kopniaka w d*pe. Po co ci oszust?

Gość załamanaaaaa3
już tyle razy były takie rozmowy... juz prawie z domu się wyprowadzilam i wiedzial że to nie przelewki dlatego tak bardzo obiecał że juz sie to nie powtorzy... a jednak powtorzyło....

Gość gość
Bo mezczyznom trzeba wyznaczac granice tak samo jak dzieciom a potem je twardo egzekwowac. Nie pozwol, zeby facet cie nie szanowal, tym bardziej jesli szykujesz sie na dziecko. Pomysl co sie wtedy bedzie dzialo. Przyjda potrzeby malucha, roszczenia tatusia, i ty w tym uziemiona i w potrzasku. A on w tym czasie bedzie po katach calowal w szyje kolezanki. :-O