Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczandra92

Moje marzenie by mieć dziewczyne ma już dobre siedem lat

Polecane posty

Gość prawiczandra92

Dlaczego mnie to nigdy nie dotyczyło mimo najszczerszych chęci? Myślę że to nic w moim wyglądzie jest na bakier. Najzwyczajniej w świecie potencjalna dziewczyna mogła nie mieć do mnie żadnego 'dojścia'. Nie mam za wielu znajomych i sam też nie umiem postępować z dziewczynami bo kiedyś w gimnazjum trafiły mi się takie dwie co same wykonały pierwszy krok i ja niestety nie potrafiłem odpowiedzieć na ich zainteresowanie a z kimś się wstydziłem rozmawiać na ten temat. Co myślicie o mojej teorii dot. mnie? I jak tu w końcu znaleźć sobie dziewczynę?

Gość gość
jesteś ciotą

Gość oxerma
no i nie będziesz miał. nie każdy musi mieć. wypadło na ciebie i mówi się trudno. w życiu nie dostajemy wszystkiego czego chcemy. wiem, że to boli, ale w końcu przywykniesz. mnie też laski w d***e miały. po pewnym czasie zrozumiałem, że one nie są dla mnie.

Gość oxerma
ja też kiedyś miałem 21 lat i też wierzyłem że dziewczynę se znajdę. no ale jak się okazało, życie się potoczyło w innym kierunku.

Gość gość
znajdz pracę

Gość oxerma
praca nie gwarantuje tego, że dziewczyna się znajdzie. sam pracuję.

Gość gość
racja ja mam 46 lat i też nigdy nie miałem kobiety, takie są realia

Gość oxerma
to nie jest ponura wizja tylko możliwa opcja.

Gość gość
marzenia są po to aby je spełniać ;)

Gość gość
za 15 lat jak się ustatkujesz to poznasz swoją żonę

Gość gość
masz mózg ?

Gość G1
A czemu nie używasz, tylko piszesz bezmyślnie głupoty na forum?

Gość Put on that dress
No to widocznie coś jest nie tak z twoim wyglądem. A jeśli coś jest nie tak z twoim wyglądem to pewnie jesteś zakompleksiony więc też jesteś nieśmiały w stosunku do dziewczyn. I oczywiście chciałbyś polować tylko na te ładne dziewczyny?

Gość G1
Jeżeli znalezienie dziewczyny jest jedynym celem Twojego życia to jest to masz problem, gdyż cel ten jest jakby nie patrzeć głupi - druga osoba zawsze jest dopełnieniem, nie sensem. Jeżeli natomiast masz jeszcze inne cele, to po co piszesz tu głupoty?

Gość gość
"Nie zadowala mnie odpowiedź że jestem jeszcze młody i mam czas, bo ja nie chcę traktować mojej młodości jako marginesu czasu do znalezienia kogoś, ja chcę z niej korzystać pospołu z jakąś dziewczyną." x no proszę jaką nam tu mądrość kolega wyprodukował. a może jeszcze nam powiesz jaka odpowiedź by cię zadowalała to wtedy ja, będąc dobrego serca, takiej odpowiedzi ci udzielę i będziesz zadowolony :D

Gość G1
OK. Skoro cel związku jest dla Ciebie ważny to czemu zamiast coś konkretnego w tym celu działać (np poczta pantoflową informować znajomych i znajomych znajomych, że kogoś szukasz) siedzisz tutaj i piszesz bzdury?

Gość gość
Prawiczandra92 to dekiel