Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaśnie pani 33

Ewa prosimy o wypowiedź

Polecane posty

Gość jaśnie pani 33

w temacie Kryzys 40 lat

Gość gość
a co, kryzys przeżywasz czy masz zamiar? :)

Gość gość
ewa chyba miala kryzys skoro przespala sie z pasierbem

Gość gość
czterdziestka to najpiekniejszy wiek, ale trzeba uwazac, bo mozna siwiejaca glowe niechcacy pod topor wsadzic cha cha cha !

Gość jaśnie pani 33
Ewa, ale to nie miało złośliwych podtekstów i nie chodzi o kryzys twój tylko facetów

u facetów też sie nie spotkałam, chociaż dwóch w tym wieku mialam okazję obserwowac z bliska całkiem więc sory, ale nie mam nic do powiedzenia w tym temacie

Gość gość
p. Ewo, a może Ewo, mam 38 lat, wpisów ma pani "ileś" na forum, to dobrze, że potrafi się Pani wypowiadać, doradzić czy zrugać jeśli trzeba. Bardzo lubię Pani wypowiedzi, czasami dosadne. Śmieszy mnie komentarz typu dotyczący , czy w pracy czy poza nią. Pracuję zawodowo, i czytam w domu o różnych porach, i rano, i w południe, popołudniu , również wieczorem to forum.Pozdrawiam, Anka p.Ewę i wszystkie panie sfrustrowane życiem

Gość gość
to akurat jest bardzo dziwne bo Ewa nie chce się wypowiadać na temat facetów. A ma ich 2 ja mam jednego i mogę dyskutować.

Gość gość z 23 14 Anka
dla mnie żenada dla ludzi poniżej mojego postu. Anka

Gość gość
aż tak żenujące są wypowiedzi o facetach, no to sorry nie myślałam, że ludzie wychowują się jeszcze w buszu. Znam wiele więcej żenujących tematów na które potrafię rozmawiać. Ale rozmawiać trzeba umieć

gość to akurat jest bardzo dziwne bo Ewa nie chce się wypowiadać na temat facetów. A ma ich 2 ja mam jednego i mogę dyskutować. ! napisałam, że dwóch mogłam obserwować czytanie ze zrozumieniem to za trudna sztuka?

Gość gość
oj no to kiepskim jesteś obserwatorem, bo ja jestem młodsza , ale obserwacji to mam całe pokłady

ale na temat czy tak o d***e maryni? bo autorce chodzi raczej o wypowiedzi na temat kryzysu wieku średniego u facetów nie kazdy to przechodzi słyszałaś o tym? czy tak paplesz, żeby paplać?