Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziapawlik

WAŻĘ 70 KG i bardzo chce schudnąć

Polecane posty

Mam 16 lat, już nie rosnę, więc nie moge powiedziec ze ta waga przejdzie we wzrost. OD dawna nie mogę schudnąć. Ale jeszcze nigdy nie wazyłam 70 kg! Jestem przerazona. Jak wczoraj stanęłam na wadze to prawie się popłakałam. Bardzo chcę schudnąć, więc biorę się za siebie. Pomożecie mi? A może ktoś chce się przyłaczyć do mojej walki?

musisz wiedzieć że odchudzanie, tak jak kazda inna działalność wymaga odpowiedniej wiedzy. osiedlowe rady typu nie jedz po x godzinie to nie jest wiedza tylko znachorstwo

Gość Koniczynka27
musisz wdrożyć kompleksowy plan walki z wagą, zwracać uwagę na to co jesz, ćwiczyć. jesteś młoda, będzie ci łatwiej. ćwicz z ewa chodakowską, to dobre treningi, http://mojanowafigura.pl/fitness/cwiczenia/ tu masz też ćwiczenia. nie trzeba kasy na fitnessy,żeby schudnąć, wystarczy godzina w domu. rozpisz sobie 4-5 posiłków, policz kalorie. z resztą w tym linku są też kalkulatory kaloryczne. na pewno ci się uda! ale trzeba zacząć!!!

Gość gość
to ile godz przed snem nie jemy?

Gość Koniczynka27
ja ostatni posiłek jem o 20, przed snem o 23 piję już tylko szejka białkowego

Gość gość
jakie to szejki , robisz czy gotowce?

Gość gość
Rewolucja w odchudzaniu!!! Tysiące zadowolonych klientów!!! Masz dosyć nieskutecznych det i środków odchudzających? Waga ciągle stoi w miejscu lub przybierasz nadal na wadze? Green Coffee zielona kawa 1000 w kapsułkach -Hit z USA. Dostępna już w Polsce! Tysiące zadowolonych klientów.Najskuteczniejsza kuracja odchudzająca- ogranicz apetyt. Najskuteczniesze odchudzanie wejdź i sprawdź sama na : www.sklep-vitality.pl

Gość Chubby Sad
Ja ważę 75 kg, wzrostu 166 i za odchudzanie zabieram się od kilku miesięcy, od czasu jak z wagi 60 skoczyłam na 70 :/ i systematycznie tyję... Od dziś jem do 1200 kcal i ćwiczę, dziś godzina na rowerze, jutro spróbuję też po ćwiczyć, ale nie chodakowską... bo żeby robić to co ona to trzeba miec niezlą kondycję...

Gość Chubby Sad
A kalorie licze na ilewazy.pl , to najlepszy kalkulator wg mnie.

Gość Moliii1
Ja już od czterech tygodni jestem na diecie od dietetyka. Zdecydowałam się na nią, bo inne diety wcześniej mi nie pomagały. Teraz jakoś jest lepiej. Postanowiłam też, że zapiszę się na specjalne zajęcia prowadzone w klubie fitness dla odchudzających się. N razie jest ok. I zobaczymy co potem. Ale jeśli mi się nie uda zrzucić nadwagi, to wesprę si takimi tabletkami wspomagającymi odchudzanie http://dermalab.pl/134,african-mango.html . Koleżanka je ma i szybko schudła 7 kilogramów w kilka tygodni.

Gość Chcesz Schudnąć
Chcesz naprawdę schudnąć ?.....: www.OdchudzanieZiolaTybetanskie.pl

Gość gość
u mnie podobnie 170/69 walczę, jem zdrowo i zero spadku wagi czekam na wiosnę, może wtedy?

Gość gośćAda
Zgadzam się co do Foreverslim, jak dla mnie jest to najsuteczniejszy środek wspomagający odchudzanie jaki można kupić

Gość gość
Sporo jest skutecznych środków na odchudzanie, jednak nie działają one bez diety - bez niej to tylko strata pieniędzy. Jeśli chcesz jakiejś porady to przeczytaj o diecie http://oxy-odchudzanie.pl/