Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borzenka

Mam już dość chyba przestanę dbać o wygląd

Polecane posty

Gość borzenka

Bo po co, jak i tak nie dorównam wszystkim ładnym lub chociaż przeciętnym? Po co malować to obrzydliwe oblicze, skoro i tak jestem pasztetem? Po co wydawać kupę kasy na ciuchy, skoro moja sylwetka jest komicznie nieproporcjonalna i wyglądam gorzej od zgrabnej w worku na ziemniaki? Jestem skończonym pasztetem, nie będę się oszukiwać. I tak mnie nikt nie zechce, umalowanej bądź nie. Dziękuję za uwagę

Gość gość
tez tak stwierdzilam. I kupilam sobie mieszkanie, teraz juz nawet nie mam kasy na zadne ciuszki i kosmetyki i jakos zyje :)

Gość gość
Fuu weź idź...

Gość gość
nie ma brzydkich kobiet sa tylko te ktore nie potrafia tego okazac! wez sie w garsc, chcesz zostac stara panna? :P

Gość gośccccc
taak zostać starą panną to gorsze niż zginać z ręki terrorysty. Po prostu bezsensowna sprawa. hehehe wyjść za mąż to największe szczęście i sens żywota każdej kobiety :O

Gość loyolny
brzydota rulez! :classic_cool:

Gość gość
Borzenka nie przejmuj sie, my tu wszyscy jestesmy brzydalami :D

Gość gość
mów za siebie frustratko.

Gość gość
Oho, pięknisia detected :classic_cool: co robisz na kafe zamiast prowadzic bujne zycie towarzysko-uczuciowe? 🖐️

Gość gość
bujne zycie będę prowadziła dzisiaj po południu.

Gość gość
No tak, a zanim je sobie wyobrazisz to wchodzisz na forum dla brzydali :classic_cool:

Gość gość
ciekawe jaka byc miala mine gdybys ujzala bez makijazu itd inne kobiety ktore niby sa piekne.

Gość gość
ale dlaczego forum dla brzydali? ja brzydka nie jestem, więc nie wydaje mi się że wszyscy są. ty masz inne doświadczenia i myslisz, że wszyscy tutaj przychodzący są brzydcy tak jak ty. Każdy sądzi według siebie. A wyobrażać sobie nic nie muszę w przeciwieństwie do ciebie, która będziesz tu kiblowała przez cały dzień. Nie jestem tobą.

Gość gość
forum dla brzydali? Piersze słyszę.. Ja nie jestem brzydka a siedzę na forum z nudów. Mąż lubi w niedziele dłużej pospać, ja natomiast wcześnie wstaje, jem śniadanko i czytam głupoty na kafe.

Gość powiec borzenko
co masz brzydkiego w wygladzie, wymien elementy, moze cos zaradzimy, bo make up to nie wszystko, wymalowane oko nie bedzie fajnie wygladac na pryszczatej gebie, najpierw trzeba wyleczyc skore, to jeden przyklad

Gość borzenka
Jak nie ma brzydkich kobiet jak są? Jestem idealnym przykladem. Zreszta, ja juz jestem stara panna, o czyms to swiadczy. Oszczedze wam takich rewelacji przy sniadanu jak opis mojej geby. Ja umiem o siebie dbac, problem w tym ze naprawde brzydkiej nic nie pomoże.

Gość gość
skoro masz brzydka gebe pracuj nad cialem, zobacz taka chodakowska ma gebe jak zamulony kon ale cialo extra i juz jest fajna laska

Gość borzenka
Ale ja cwicze, tylko mam z natury z*****e proporcje...

Gość gość
w jkaim jestes wieku autorko ?

Gość GREEAB TNTFR NB
jesli bedziesz maiala ladne cialo i wlosy to bedziesz atrakcyjniej wygladac nawet z brzydka twarza

Gość borzenka
Mam 27 lat :( i ladnego ciala tez nie bede miala, jest to u mnie niemozliwe. Brak cyckow, brak talii, krotkie grube nozki...

Gość gość
haha mam tak samo jestem facetem, prubuję wysiłku ale dodam że niegdy się nie przekonałem do ćwiczeń, jestem na diecie mam problemy z cerą czuje sie jak gówno, kupuje kosmetyki z apteki, ciuchy typu zara i czuje sie jak gowno

Gość gość
też jestem brzydka i są brzydkie kobiety. Tylko ja jestem brzydka zadbana, tzn. maluje się, staram się modnie ubierać i by moje włosy były w miarę. Ale ciężko to wychodzi. Aż by się chciało pieprznąć w kąt tym wszystkim. Na dodatek figury to ja nie mam.

Gość gość
wydaje mi się że kobiete łatwiej wystylizować i jak mają brzydką cere to mogą się umalować zawsze

Gość gość
cera, cera, a ile tych brzydul ma ładną cerę? wiele, bardzo wiele. Ja mam krzywy zgryz, 4 przednie zęby wystają do przodu, a dolna szczęka za bardzo w tył. Wielkie czoło, brzydki profil nosa i linię żuchwy, która nie jest zbyt zarysowana, a wiadomo, że to decyduje o całej twarzy. Muszę ciągle się pilnować by wypychać dolną szczękę. Mam baaardzo grube łydki. To największa wada mojej budowy. Nie da się tego wyćwiczyć.

Gość gość
wydaje mi się że każda dzieczyna z dobrze dobranym makijazem i fryzurą będzie wygladać pzynajmniej przeciętnie

Gość gość
Lepiej dbać o siebie mimo mankamentów, niż się zaniedbać i wyglądać jeszcze gorzej :P Nikt nie jest idealny, ale zadbana kobieta potrafi choć w części zatuszować niektóre mankamenty... http://niesmiali-forum.waw.pl/index.php

Gość gość
jasne,racja,brzydka zawsze zostanie brzydka,wiec nie dbaj o siebie bo i tak przesiadujesz tylko tu na na tych zjeb...kafe

Gość borzenka
Wiem ze nikt nie jest idealny, ale takie mutanty jak ja to juz przesada. Akurat cere mam miare ok, najwidoczniej to nie wystarczy. Łydki tez mam okropne. Chyba rzeczywiscie nie warto sie starac skoro tak czy siak wygladam jak gówno.

Gość gość
Same brzydule tu siedza...