Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki dają dobrze tylko cudzoziemcom

Polecane posty

Gość gość

Polki uprawiają perwerę tylko z cudzoziemcami, żeby w ten sposób ich usidlić. Przed Polaczkiem w Polsce rozkładają się jak kłody i biernie czekają, a kochankom-cudzoziemcom zaczynają grę wstępną od wylizania odbytu i worka. Czy my Polacy nie zasługujemy na takie traktowanie? Dlaczego Polki traktują swoich rodaków jako ludzi gorszej kategorii? Czy to nie podchodzi pod rasizm?

Gość gość
kazda polka ma motto: "kazdy byle nie polak" takie to zdemoralizowane menelstwo te polki

Gość gość
Polki daja d**y obcokrajowcom za kase

Gość gość
polacy sa zacofani seksualnie i perwersyjne, wyuzdane, wyzwolone kobiety wyzywaja od szmat, wiec niech spieprzaja, ale te lizanie odbytu t przesada niedobrze mi na sama mysl sorry

Gość gość
Polacy wyzywają od szmat tylko te perwersyjne Polki co dają cudzoziemcom, Polaków olewają. Gdyby Polki dawały mi osobiście, to cieszyłbym się z każdej perwersji i nie miałbym nic przeciwko.

Gość tekilsono2
Ja wole Polakow;D Tylko oni nadaja sie do zakladania rodziiny .Cudzoziemcy chca tylko r****c i mieszaja polskim dziewczynom w glowach a one glupie, naiwne leca na ich klamstewka... ale coz . Jak se posciela tak sie wyspia :D

Gość POLACY CIENCY SA
POLACY sa CIENCY nic specjalnego najbrzydsi w europie to polscy mezczyzi NIE DZIWIE SIE POLSKIM KOBIETOM ZE WOLA SPOTYKAC SIE ,chociaz nawet sypiac z obcokrajowcami ,a nie z polakami...a do tego polscy faceci maja zbyt wysokie mniemanie o sobie.. I PENISY maja male...

Gość Polak26
Ja to bym chciał żeby Polki ustawiały się do mnie w kolejce po seks, ja bym sobie wybierał te najładniejsze i grzmocił. A teraz jest na odwrót, że to ja muszę konia walić, bo Polki coraz częściej obcokrajowców wybierają.

Gość tekilsono2
Mozesz sobie tylko pomazyc!

Gość A TY taki piekny idealny
a ty taki piekny idealny? moze masz zbyt wysokie mniemanie o sobie... SA KOBIETY ktorym nie bedziesz sie podobal i stwierdza ze brzydki jestes:)

Gość gość
polak 26 to jak bys tak grzmocil jedna po drugiej?OOOj to dobry jestes

Gość Polak26
A co mnie zdanie bab obchodzi? Polki są po to, żeby służyć swojemu polskiemu Panu. A to że wam się w d*pskach poprzewracalo od tego "wyzwolenia" i "feminizmu" to wylacznie wasza wina. Trzeba bedzie w koncu powrocic do modelu XIX wiecznego gdy kobieta byla sprzetem domowy i miala tyle praw co pies.

Czesto widze na ulicach i nie tylko..,slysze Jak takie IMITACJE MESKIE,niedojrzali,dziecinni-ktorzy sa tak naprawde BARDZO ZAKOMPLEKSIENI ,a udaje macho kozaka .. krytykuja, ,smieja sie z kobiety czy to na ulicy ,czy w klubie ,a sami nie sa PIEKNI IDEALNI...a te kobietki z ktorych wiesmiewaja sie ,krytykuja..sa w wiekszosci FAJNIEJSZE OD NICH ...

Gość JAKISSSSSSS TY GLUPI
czyli taak jak w krajach arabskich powinna tylko sluzyc w domu...

Gość gość
co za glupi temat a Ty gossciu to obcokrajowiec jestes ze wiesz od czego zaczynaja Polki z obcokrajowcami bzdura

Gość Polak26
Idealna Polka, która byłaby dobrą kandydatką na żonę powinna: 1) dbać o potrzeby męża, seks taki jak ja chcę, pełna perwera i wyuzdanie 2) rodzić dzieci kiedy jej na to pozwolę, jak nie pozwolę to się skrobać 3) pracować zawodowo i zarabiać więcej ode mnie, żebym nie musiał się przemęczać 4) musi być zawsze ładne, atrakcyjna, szczupła, nie może tyć jak świnia zaraz po ślubie 5) ma przymykać oko na moje "skoki w bok", w końcu facet to nie mysz i przy jednej dziurze zdechnie 6) ma zajmować się domem, sprzątać, prać, gotować, być zawsze na moje zawołanie Dopóki nie znajdę takiej Polki, to się nigdy nie ożenię i zostanę starym kawalerem. Dla faceta to nic strasznego.

TY MANIPULANCIE.... za wysokie mniemanie masz o sobie NA STAROSC BEDZIESZ JAK PALEC... I ZBRZYDNIESZ ZESTARZEJESZ SIE i baby beda chcialy tylko twojej kasy ,ale beda brzydzic sie twojego ciala:)

Gość gość
Do polak26- już jesteś starym kawalerem buahahaha