Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak_będący_z_debilką

Moje dziewczyna jest bardzo głupia

Polecane posty

Gość Rozbawiony90
Temat stary ale dawno się tak nie uśmiałem więc co mi tam. Najpierw śmiałem się z (pewnie zmyślonej) historyjki, później z komentarzy... Myszki kochane jedna z niewielu generalizacji która nie brzmi głupio tak taka że każda generalizacja brzmi głupio :P. Pisząc że mężczyźni tak czy śmak dobierają partnerki mijacie się z prawdą, bo mężczyzna wybiera w naprawdę bardzo różnorodny sposób. Począwszy od takich którzy patrzą na ciało, przez takich którzy skupiają się na inteligencji i charakterze aż po takich którzy szukają różnorodnych proporcji tych cech. Żeby nie być gołosłownym moja Dziełcha wie że uwielbiam jej sposób bycia, ale gdyby nie fakt że mnie pociąga to nie bylibyśmy teraz razem... Okrutne ? możliwe ale szczere a jeśli ktoś pyta "co z tymi skromniej obdarzonymi przez naturę ?" to odpowiadam "nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie które o siebie nie dbają".Jednak, jako dodatek, jeśli teraz w wyniki jakiegoś wypadku albo z upływem czasu moja Dziewoja straciłaby na atrakcyjności nie zostawiłbym jej... Pokrętne ? możliwe ale każdy facet ma własny klucz, więc takie "typowanie" samca nie jest "szczere______" tylko zwyczajnie zabawne...

Gość gość
Haha, "k***siarze"? I to na dodatek "parszywi"? Powiedzcie mi zatem, drogie niezwracające na wygląd panie - ile z was się dzisiaj malowało? Hę? Jedna? Dwie? A może wszystkie? Aaa, wszystkie... No tak... A po co, że się tak zapytam? Przecież wygląd nie ma znaczenia, "dobrze widzi się tylko sercem". To jak to jest? Nam zarzucacie, że lecimy na wygląd, a same wydajecie kupę szmalu na kosmetyki, których funkcja jest taka, że po ich użyciu macie się wydawać ładniejsze niż jesteście w rzeczywistości. Ot i cała wasza hipokryzja :)

Gość gość
Kurczę, wciąż przychodzą na maila powiadomienia, że są nowe odpowiedzi w tym wątku, a jak zaglądam, to nic nie ma... Co jest grane?