Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka2213123

krępuje się jak muszę sama przejść kołogrupki chłopaków na mieście

Polecane posty

Gość Emilka2213123

Bo często lustrują wzrokiem i cos komentują... niby są to pozytywne komentarze w stylu ,ze jestem ładna , albo wołają np ,, hej laska" ,ale wtedy nie wiem co mam z oczami podziać... najgorzej jak nikogo nie ma na ulicy i stoi taka grupka,a ja muszę koło nich przejść... wtedy przeważnie urywają rozmowy , przypatrują się i czesto coś mówią... czasem ich nawet omijam jak mam taką możliwośc... jestem nienormalna?

Gość Emilka2213123
albo niedaleko mojego domu jest budowa... I jak to budowlańcy gwiżdzą , wołają kici kici zawsze jak przechodzę. no i teraz nienawidze koło nich przechodzić bo wiem ,że zaraz coś będą gadali...

Gość gość
pewnie w miniowie jestes?

Gość ja się krępuję jak mam przejść
obok każdej większej grupki, gdy nie ma w pobliżu nikogo innego (tak że czuję się jak na starciu "ja" vs. "oni") ­ taka niestety jest cena przewrażliwienia na swoim punkcie

Gość Emilka2213123
No ja właśnie też się tak czuje ,że wtedy jestem jedyna na ulicy i oni wtedy muszę na mnie popatrzec :O i tak się zwykle dzieje niestety , najgorsze jak idę na przeciwko nich , oni przerywają rozmowę i się gapią. wtedy mam ochote sie zapaść pod ziemie. i wtedy zwykle jakiś coś palnie np ostatnio było ,, fajna masz pupkę " ... a jestem dość nieśmiałą osobą więc tym bardziej... co innego jak na ulicy jest tłum to wtedy można się z niego wmieszać...

Gość Emilka2213123
tzn to też nie jest tak ,ze koło każdej większej grupki bo jak to jest towarzystwo mieszane to już mniej sie krepuje bo wtedy wiem ,ze raczej nie bedzie głupich komentarzy ( bo przeważnie jak są sami faceci w grupie to rzucają takimi tekstami ,albo się gapią ) albo jak są dziewczyny to w ogóle się nie krępuję , najgorzej mnie krępują grupki facetów w tym robotników na budowie...

Gość ja się krępuję jak mam przejść
możesz spróbować jakoś się "zamaskować" i rozproszyć swoją uwagę, np. słuchać empetrójki w takich sytuacjach. do tego jakieś ciemne okulary...

Gość Emilka2213123
no w sumie dobry sposób :) rzadko słucham mp3 na ulicy ,ale wtedy i tak bym nie czekała na jakiś komentarz bo bym nic nie słyszała :P a w ciemnych okularach bym się czuła niewidzialna..

Gość Haneczkaaaa
załóż maskę na twarz jak będziesz koło nich przechodzić :)

Gość tralalilalila
hej też kiedyś tak miałam, teraz jeszcze troszkę też, ale znacznie mniej, po prostu nauczyłam się mieć w d, co kto będzie mówił ogólnie myślę że to normalne dla dziewczyny :) a już na pewno nie jakiś problem

Gość gość
A jak chodzisz ubrana? Musi być z Ciebie niezła laseczka ;)