Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkaaa86

Czy moge zostawic 7latke samą w domu na ok 10 godz

Polecane posty

Gość matkaaa86

Mam dosc braku pracy i biedowania. Czy jak pojde do pracy i zostawie dziecko same w domu albo bedzie caly dzien sama na podworku to np MOPS sie nie przyczepi ze dziecko same chodzi? Nie mam z kim dziecka zostawic. Rodzicow nie mam,ojciec dziecka wyjechal i nie utrzymujemy kontaktu wiec zostalam sama jak palec. Jak wy sobie radzicie z dziećmi? Niańki sie nie oplaca bo kosztuje tyle co moja wyplata.

Gość gość
ja rok temu zostawilam moja 8 letna corke na pare godzin sama w domu. podczas mojej nieobecnosci wstrzyknela sobie marichuane. odwyk trwal rok :(

Gość gość
chyba zartujesz zeby dziecko 7-letnie zostawic samo w domu,przeciez w kazdej szkole sa swietlice,zajecia poza lekcyjne!

Gość Szalkowski
zwariowałaś, ja w tym wieku bawiłem się zapałkami

Gość gość
widac ze patologia jestes ojciec wyjechał zwiazałas sie z patologia co sie spodziewac

A moze zapoznaj się z mamami koleżanek i kolegów Twojego dziecka,opowiedz o swojej sytuacji...może pomoga i Twoje dziecko po szkole będzie odwiedzac te koleżanki,nie powinno to byc uciążliwe dla nich gdybys codziennie u kogoś innego zostawiała....a może jest jakas Pani emerytka,rencistka,aby po szkole kilka godzin mogła posiedziec z Twoim dzieckiem........SAMEJ NIE ZOSTAWIAJ !!!!!

Gość gość
większość czasu z tych 10 godzin spędzi w szkole w ciągu roku szkolnego, przecież wtedy jak ty będziesz w pracy ona będzie w szkole zależy jakie masz dziecko, czy jest spokojne i rozsądne, ja w jej wieku bardzo często zostawałam w domu tylko, że nie byłam zupełnie sama a z bratem bliźniakiem, jedyne do czego dochodziło to kłótnie między rodzeństwem, drzwi nikomu nie otwieraliśmy mimo pukania i dzwonienia, do dziś nie reaguję na pukanie do drzwi :D

Gość gość
nas rodzice zaczeli zostawiać, majac tak od 9 lat. tyle że ja mialem 4, a brat 9 i mnie pilnował.