Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nysia93

stracone dziewictwo

Polecane posty

Gość Nysia93

Z poprzednim chłopakiem uprawiałam parę razy sex w tym swój pierwszy raz, przy czym niby' po przebiciu błony nie leciała mi krew. Parę dni temu z obecnym chłopakiem uprawiałam sex i po. zobaczyłam na pościeli sporą plamę krwi a ani ja ani on nie mieliśmy w tym czasie żadnej rany. Czy może być, że poprzednio z byłym nie zerwała mi się błona dziewictwa ? Czy powinnam się zacząć martwić o swoje zdrowie.

Gość znowu_10_osob_ukradlo_spacje
to mózgojad ktory w glowie nie mial co jesc i dotarl do pochwy :D

Gość gość
Przed bzykaniem z nowym błona zarasta

Twój drugi chłopak mógł mieć po prostu grubszego penisa i poszerzył otwór w błonie otaczającej wejście do pochwy.

Gość gość
tez tak mialam identycznie. dodatkowo z 2 odczulam bol, a z pierwszym to w ogole nic nie czulam, powaznie. smia mi sie chcialo, bo 1 raz a ja nic nie czuje:D dodam, ze ten 1 mial malego peniska:D

Gość gość
blona dziewiczma na otwor, przez ktory przedostaje sie krew menstruacyjna i dzieki temu mozemy sobie wkladac tampony itd. byc moze nasi pierwsi partnerzy sie w owy otwor zmiescili:D

Gość Nysia93
Noo chodzi o to że ten 1 miał większego. ;o . i tak nw troszkę się zdziwiłam . I jeżeli ostatnio to była na prawde błona.. to chyba ze śmiechu nie wytrzymam ;D bo byłam z chłopakiem 1,5 roku. i nadarzyło się wiele okazji do sexu. no ale za 1 razem nie leciała mi krew ani nic. xd

Nysiu, Skarbie, z czasem twoja pochwa się wyrobi i więcej już krwawić nie będzie. To dobrze że się oczyściłaś tam na dole z resztek błony.

Gość gość
Idz do kominiarza on jeszcze lepiej wyczyści ci komin