Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 i nie chudne moze mi podpowiecie czy na bialku i warzywach zejdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dareios 0 Napisano Sierpień 25, 2013 Sugeruję doedukować się w zakresie dietetyki. Bo kto i co może odpowiedzieć? To tak jakbyś pytała czy dojedziesz do Berlina na bezołowiowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 no tak , dziekuje za odpowiedz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 pewnie ze schudniesz na bialku i warzywach . zrob sobie 1 dzien tylko bialkowy a potem z warzywami i juz kilo mniej bedzie a ak nie to 1 jeden bialkowy i na pewno sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 ja jadlam malo warzyw i bialka na diecie wiec moze taki szok dla organizmu bedzie dobry w postaci bialka , warzyw , sprobuje , na pewno nie utyje od nich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 na dukanie tak chudna zreszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakatakaja Napisano Sierpień 25, 2013 na 500 kcal tak schudniesz albo na nielaczeniu tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 ja schudlam w 1 dzien wiec tobie sie tez uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulchny 0 Napisano Sierpień 25, 2013 Lepiej idź przetańcz całą noc tylko Coli nie pij . 1kg spalisz i na figurę trochę zapracujesz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 dobra mysl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danka0666 Napisano Sierpień 25, 2013 ja schudłam kilo na diecie 1 dniowej owsianej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 1 kg? Zjedz ogórki kiszone i popij mlekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 tak musialabym w domu siedziec non stop a raczej w wc a to niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach