Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0inny0

Czy to normalne

Polecane posty

Gość 0inny0

Poznalem super dziewczyne, ja mam 24 lata ona jest mlodsza o 2 lata ode mnie. Super sie rozumiemy, uwielbiamy ze soba spedzac czas. Dodam ze jest piekna kobieta, jest szczupla i drobna. Nie doszlo miedzy nami jeszcze do niczego ale czuje ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Wczoraj nie bylo jej rodzicow zaprosila mnie do siebie. Siedzielismy w pokoju, ktos zapukał do drzwi poszla otworzyc. Nie bylo jej okolo 5 min. Ja siedzac przy biurku w tym czasie zauwazylem ze ma pod lozkiem wibrator!!!! Bylem troche zszokowany bo wydaje sie byc bardzo niewinna kobietka. Co wiecej nie byl to maly wibratorek tylko wielki! na pewno dluzszy i szerszy od mojeg penisa. Nie wiem kompletnie co mam o tym myslec? Czy jak ona uzywa takich zabawek wiekszych od mojego czlonka, to jesli do czegos by doszlo miedzy nami to nie bedzie mnie w ogole czula? Jak to jest u was? zdarzyły wam sie podobne sytuacje?

Gość mysle ze tak
Nie masz co sie czepiac dziewczyny, skoro jest dluzej bez partnera, jej tez sie nalezy troche przyjemnosci. Jestem pewna ze powie ci o tym sama w stosownej chwili jak bedziecie razem wspolzyc. nie powinienes odczuc roznicy ze ona czasami zabawia siee duzym wibratorkiem chyba ze ta roznica jest znaczna np. 10-12cm obwod twojego penisa i 20 wibrator. Ale skoro twierdzisz ze jest szczupla i drobna to nie ma czym sie martwic.

Gość gość
wg mnie jesli masz mniejszego penisa to moze ci byc w niej luzniej, ale skoro dziewczyna jest warta uwagi to na to nie patrz... A ty co bedac sam nie waliles sobie? Jej tez sie nalezalo troche zaspokojenia, moze jest wymagajaca i stad te rozmiary :D

Gość gość
"moze jest wymagajaca i stad te rozmiary " kocham Was za te teksty:D, czyli jak to jest z tymi Waszymi wymaganiami?