Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja mam już dość mieszkania z rodzicami

Polecane posty

Gość gość

prawie 30 na karku i wciąż muszę mieszkać z rodzicami, bo nie stać mnie na swoje mieszkanie :( coraz częsciej myślę o samobóju :(

Gość zeqeffeq
wyjdz za mnie kupimy sobie wspolne mieszkanko

Gość gość
ile zarabiasz?

Gość gość
to szukaj partnera/partnerki z domem lub mieszkaniem.

co za durny temat to nie myśl o samobóju, tylko strzel sobie w łeb, jak taki głupi jesteś

Gość gość
ok. 1100zł

Gość gość
Odłóż na bilet i szukaj szczęścia za granicą. Tam w zwykłej pracy zarobisz tyle, aby opłacić mieszkanie.

Gość gość
przeciez darmozjadom nie chce sie pracowac,a co dopiero wyjezdzac.Lepiej pisac farmazony bzdurne i sie uzalac.:p

Gość gość
Dzisiaj w kraju jest taka sytuacja, że ludzie chcą pracować. Tylko nie ma pracy, a jak jest, to za śmieszne pieniądze. Totalny wyzysk. Więc ja bym nie nazywał osób które mało zarabiają darmozjadami. Pewnie wiele osób tutaj powie, że jeśli ktoś mało zarabia to jest nieudacznikiem. Ale to nie jest reguła. Tak nie zawsze jest.

Gość gość
jasne..jak ktos tej pracy potrzebuje,to bierze jaka jest.Ja z********alam na ulotkach cale wakacje,zeby kupic sobie markowe buty.Nie wciskajcie farmazonow,bo sie wygodni wszyscy zrobili,kazdy by chcial pensje prezesa,po gimnazjum:D

Gość gość
beka z ciebie frajerze. rozdawanie ulotek to najgorsza praca za smieszne pieniadze. kazdy na ulicy cie olewa, a i ty tak musisz pchac ten szajs do lap

Gość gość
Trzeba szanować osobe któa ciężko pracuje. Perfidne chamy jedynie nabijają się z ludzi w takich sytuacjach. Pozostaje mieć nadzieje, że ten stan jest przejscowy i przyjdzie czas, gdy znowu zacznie sie lepiej zarabiać

Gość gość
ja sie pracy nie wstydze zadnej,i frajerem nie jestem,bo kutasa z przodu nie mam.:)wole ulotki,niz bycie pasozytem,darmozjadem,u rodzicow.Widac,jaki masz szacunek do pieniedzy.Lezec z kutasem i p******ic,to potrafisz:p