Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litwoss

Poczucie siły

Polecane posty

Gość Litwoss

Przez wiele lat szukałem ideału (wszak osoba, którą kochamy takim ideałem się staje w naszych oczach), ale dziewczyny które poznawałem, okazywały się nic nie warte. Bardzo silnie odczuwałem wtedy samotność, było mi źle z tego powodu, byłem słaby. Jakiś czas temu coś we mnie pękło i przestałem odczuwać negatywnie samotność, a słabość, która mi wcześniej towarzyszyła, przewartościowała się w siłę. Niezależność, niepodległość, poczucie, że nikogo nie potrzebuję, że sam sobie poradzę, jest bardzo przyjemna, jest bezpieczna. Zabawne jest też to, że odkąd stałem się zupełnie zimny w kwestiach uczuciowych, wzrosło moje powodzenie u kobiet. Poprzez fakt, iż nie zalecam się, jestem niekiedy bezczelnie szczery względem płci przeciwnej, wzbudzam ciekawość i zainteresowania niniejszej. Kobietę może interesować pozbawiony uczuć mężczyzna, z bądź co bądź romantycznym podejściem do spraw miłosnych? (brak uczuć, a romantyzm uważam, że jest do połączenia - taka dygresja)

Gość gość
Dla mnie "romantyzm bez uczuć" to tandeta, takie pustosłowie Wolę zwykłego faceta, ale z uczuciami niż nadętego pustaka...

Gość Litwoss
Zaraz sobie zwalę...