Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaaaasdsdsdsdsdsdsdds

czy wypada założyć już wieczorem botki

Polecane posty

botki albo jakieś wyższe buty nad kostkę ?? czy nie bardzo ? ogólnie jest mi zimno ale widzę, że dziewczyny chodzą w sandałkach jeszcze...

Gość gość
Od razu załóż kozaki :o

Gość gość
Wiesz co u mnie jest dość chłodno i wieczorem bym założyła osobiście:) To że jest jeszcze lato nie nakłada obowiązku noszenia odkrytych butów, zwłaszcza gdy temperatury spadają:)

Gość gość
w balerinach chodz

są kozaki na lato - tak tylko uświadamiam Polskę..

no właśnie balerinek nie lubię, nie mam żadnych taki butów na ter..albo sandałki albo właśnie takie botki w stylu v http://www.zeberka.pl/art.php?id=17820 v nie takie same trochę się różnią ale taki styl.. i nie wiem czy nie przesadzę jak je założę wieczorem... zimno niby jest

Gość gość
jak ja bym ogladala sie na innych ludzi,co wypada lub nie,to bym na boso i golo chodzila,bo co modne,nie oznacza praktyczne:p

Gość gość
hah no w takim stylu to raczej nie. Możesz ubrać na szpilce botki do kostki bez futerek i innych takich zimowych akcentów. Tych nie ubieraj bo Cię wyśmieją

Gość gość
A mi sie to nawet bardzo podoba, zwłaszcza w jakimś fajnym zestawieniu z ciuchami. Dokładnie ubierz to w czym Ci wygodnie i...zdrowiej. U mnie takie odkryte stopy w chłód to od razu okropne bóle stawów

moje są inne trochę, ona też ma botki a ludzi oczywiście stoją obok w czółenkach jakiś.. czasem bym wolała być sławna bo oni moa się tak ubierać jak ubierają się wszędzie.. a tak to chyba pozostają sandałki... :( co za kraj v ja mam niepotrzebnie problem z tym co inni powiedzą... v http://zawszetrendy.pl/2012/04/12/Bershka-nowa-kolekcja-na-kwiecie%C5%84-2012 v zazdroszczę krajów gdzie można założyć kieckę i takie buty albo krótkie spodenki i takie buty, jak na filmach amerykańskich..

no jesteś jedna na tyle osób... ale dobre i to. Ludzi czasem nie zdają sobie sprawy że istnieją takie buty na ciepłe dni, skórzane...szkoda, bo się wstydzę tak wyjść.. właśnie mam fajne zestawienie tych butów do fajnych dżinsów i luźnej bluzki, ale zaraz powiedzą żem p******a :D

Gość rttyytyuyuy
jak byly wyprzedaże moglas kupic sobie polbuty za grosze ;) w botkach to troche nie bardzo, to są buty wiosenno-jesienne, a jeszcze mamy lato

Gość gość
W Irlandii noszą botki, kozaki i grube rajstopy nawet w upały. I nie robią się na aż takie dziunie jak u nas. No chyba, że w piątek wieczorem. I nie włażą tak facetom do tyłka, jak wiele u nas.

i takie mam na obcasie jeszce v http://www.kupbuty.com/fs123-zielone-p-2164-59-59.html v takie mam, takich tez nie wypada jeszcze założyć ??? nie lubię półbutów, są nijakie w większości dla mnie..mam jeszcze trampki he he ale nie wyjdę w trampkach bo nie lubię

Gość mariannaaws
ja nosze od tygodnia i jest spoko.

Gość mariannaaws
po powrocie z pracy botki zdejmuję przy otwartym oknie aby nie udusić kota i siebie a smród z butów jest potworny , botki wystawiam na schody i wskakuję do wanny aby się dobrze wymoczyć.

Gość Y6y
Czyli kozaki papa!

Gość gość
Ja bardzo lubię botki. Jeżeli fajnie dobrać je do stroju, to cudownie się wygląda :D Mam dużo par butów, ponieważ kupuję modne i tanie rzeczy ze stronny allinside.pl