Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce miec dziecko a mam 40lat

Polecane posty

Gość gość
ja mam 42lata i9 jestem w 5msc , dziecko zdrowe a ja sie czuje b.dobrze. nie ma regol wiekowych. coraz czesciej sie widzi kobiety w srednim wieku dumnie idacych z brzuszkiem :) powodzenia

Gość gość
i co, nie przeszkadza ci, że jesteś takim gołod*pcem? dzieci narobić to nie sztuka, wyposażyć je to już większe wyzwanie.

Gość gość
nie boj sie napewno sie dorobimy bardziej niz ty bo wynajmujac i odkladajac mamy zamiar wybudowac dom, wlasnie mamy dostac ziemie po dziadku

Gość gość
biedne bedzie to dziecko. 9latka nie powinna miec 50letniej mamy, nie powinna sluchac w przedszkolu jak to babcia po nia przyszla.

Gość gość
kto wie moze i ty bedziesz tez stara matka.los plata figle, dzis sie smiejesz a za x lat sama moze bbedziesz w takiej sytuacji dzecko bedzie mialo b.dobrze bo sie bardzo dorobilismy i napewno wiek rodzicow nie bedzie przeszkadzal dziecku. co to za tok myslenia? ogarnij sie czlowieku i zajmij czyms

Gość gość
musisz miec autorko chociaz 1 dziecko.co to za zycie bez dziecka?moja ciotka wyszła zamąz w wieku 25 lat,a dopiero jak zaczęla menopauze w wieku 44 lat zaszła w ciąze.to byl cud!urodziła zdrową córke,która ukończyła studia.

Gość gość
spoko, tylko że ja nie wynajmuje, bo moich rodzicach będę miała dom a rodzice męża zostawili mu dom i dwie działki uzbrojone, więc tez nie miało. My mamy własne mieszkanie w krakowie bo tutaj obydwoje znaleźlismy pracę.

Gość gość
Ostatnio w laboratorium byla pani ktora badala sobie krew w ciazy, w kolejce przedemna. Rocznik 1966(pytaja tam zawsze nazwisko i rok urodzenia i uslyszalam). Skoro taka co ma 48 moze to ja przy 40 nie widze przeciewsazan. Oczywiscie jedno na 35 dzieci rodzi sie z zesp D. Ale kto nie ryzykuje ten nie ma.

Gość Jestem młodą M
,,rozkładanie nóg''-jeszcze wam się nie znudziło. Niech każdy ma dziecko w jakim wieku chce i tyle. Dlaczego was zawsze interesują tak mocno cudze sprawy? :P

Gość gość
nic się nie martw jesteście zdrowi to do roboty i za 9 miesięcy będzie dziecka na świecie, mieszkam w UK tutaj kobiety rodzą daleko po 40 i dużo chodzi z blizniakami, i jakoś nie mają kompleksów związanych z wiekiem, 40 lat dasz rade jeszcze nie jest za pózno tym bardziej że w Polsce jest fajna opieka nad ciężarnymi,

Gość gość
Mam kolezanke ktora ma 42 lata jej maż 240lata maja corke3letnia zdrowiutka dziewuszka i teraz jest w ciazy 3miesiace

Gość gość
daj spokój najgorzej to sucha innych, jak chcesz dziecko to do roboty bo czasu coraz mniej, ja mam 39 lat i jestem w 33 tyg béde mialá zdrowá córe, wszystkie badania dobrze, adnych komplikacji, moje wyniki tez dobre, jedyne co to porobiy mi sié lekkie zylaki które mam nadzieje poschodza po porodzie poza tym mam kolezanki ktore rodziły około czterdzistki i zadna z nich nie ma chorego dziecka, same zdrowe dzieciaki nie ma na co czekac, nie słuchaj innych, tylko do roboty bo potem możesz żałować do końca życia

Gość gość
daj spokój najgorzej to sucha innych, jak chcesz dziecko to do roboty bo czasu coraz mniej, ja mam 39 lat i jestem w 33 tyg béde mialá zdrowá córe, wszystkie badania dobrze, adnych komplikacji, moje wyniki tez dobre, jedyne co to porobiy mi sié lekkie zylaki które mam nadzieje poschodza po porodzie poza tym mam kolezanki ktore rodziły około czterdzistki i zadna z nich nie ma chorego dziecka, same zdrowe dzieciaki nie ma na co czekac, nie słuchaj innych, tylko do roboty bo potem możesz żałować do końca życia

Gość gość
Tu gdzie mieszkam w Stanach w szkole mojego syna widze duzo starszych mam. Moja kolezanka urodzila 2 chlopcow po 40. Jedyny minus to taki ze taki kilkulatek ma bardzo duzo energi i poprostu czasem sie nie chce za nim biegac.