Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaalutkaaaaalaa

Czy wejść w związek z Turkiem

Polecane posty

Gość maaalutkaaaaalaa

Mam 20 lat i ostatnio poznałam Turka, który był w Niemczech odwiedzić jakąś swoją rodzinę. Ja byłam akurat u cioci, bo normalnie mieszkam w Polsce, ale mniejsza o to. Poznałam go, był po prostu boski, ciemne oczy, czarne włosy, wysoki, wykształcony, świetnie mówił po angielsku. Od razu mnie oczarował, spotkaliśmy sie kilka razy i na ostatnim spotkaniu powiedział mi, że nie moe beze mnie żyć, żebym przyjechała do Turcji, że zamieszkam z nim i będzie jak w niebie. On musiał wracać do Turcji, a ja wracam do Polski i nie moge przestać o nim myśleć, jeszcze nikt tak do mnie nie mówił i nie mogę sie pozbierać. Poza ym studiuje i nie mogę przerwać sobie tak o studiów, ale co jeżeli to milość życia :(

Gość gość
Jeśli lubisz kebaby możesz

Gość gość
bedziesz miala kebaby za darmo :classic_cool:

Gość gość
Duże ryzyko, ja bym się tam nie pchała tym bardziej, że prawie go nie znasz

Gość maaalutkaaaaalaa
Ale śmieszne. Potrzebuję poważnych odpowiedzi, poza tym kebabów nie lubię.

Gość maaalutkaaaaalaa
Ale był taki niesamowity, jeszcze nigdy nie spotkałam takiego faceta, poczułam się jak księżniczka. On mówił, że ma wielkie mieszkanie i żebym chociaż na kilka dni przyjechała. Ze mi bilet sfinansuje. Rodzicom nawet nic nie mówię, bo oni by nie zaakceptowali czegoś takiego.

Gość gość
proponuje do prezydenta napisac:Dmoze pozwoli Ci wyjsc za niego.Oj durna dziewczyno,zobaczylas czarne oczy i juz w galotach mokro.Jedz,niech cie napierdala po gebie,zobaczysz co znaczy byc kobieta muzulmanina:D

Gość gość
Poczytaj topik on turek ja polka

Gość ja bym się bała
:( nie ufam muzułmaninom :o

Gość gość
Ja sobie wypraszam Mam meza Turka juz 7 lat i nikt mnie nie bije Dziwne czemu

Gość gość
Jesli chcesz sie z nim zwiazac na powaznie to przeciez musisz go dobrze poznac. Kilka lat znajomosci conajmniej! Za Polakiem bys chyba tak nie leciala po paru spotkaniach, takie same zasady obowiazuja przy Turku, a nawet dluzej nalezy sie poznawac, bo to inna kultura.

Gość gość
poczytaj najpierw o jego kulturze i religii,a potem sie zachwycaj idiotko

Gość maaalutkaaaaalaa
Sama nie wiem. Nie wydaję się, żeby on był jakiś agresywny. Na dodatek ja jestem blondynką, mam taki naturalny słomiany blond i on ciągle te włosy dotykał i w ogóle, chyba mu się bardzo podobałam. A w Polsce nikt na to nawet nie zwraca uwagi.

Gość ja bym się bała
no i co z tego,że przystojny jest?????? ja p******ę :o szukasz partnera czy modela????????????????????

Gość gość
roznica mieszkac tam,a tu z turasem,tu to oni moga,nasrac sobie do kapelusza.Jedyne co potrafia,to kebaby otwierac i pukac naiwne polki:D

Gość konski palec
Piszesz,ze spotkaliscie sie kilka razy, w ogole go nie znasz! Na pierwszych spotkaniach kazdy chce sie pokazac z tej najlepszej strony, prawdziwy charakter wychodzi w codziennym zyciu.

Gość ja bym się bała
w Polsce nikt nie zwraca uwagi na Twoje jasne włosy,bo w Polsce dużo jest naturalnych blondynek,a w Turcji ich brak,stąd ta jego fascynacja Twoimi włosami.

Gość maaalutkaaaaalaa
Nie jestem ze wsi, tylko z malego miasteczka. Poza tym nie uważam, żeby ludzie ze wsi byli głupsi od tych z miasta. Ale przeciez nie wszyscy muzułmanie są tak bardzo religijni i w ogóle? Wiem, że muszę go poznać najpierw, ale on własnie dlatego chce,zebym ja przyjechała do niego chociaż na kilka dni,

W Polsce zwracaliby na Ciebie uwagę gdybyś była Turczynką .To normalne że podoba nam się to co egzotyczne ale przy bliższym poznaniu na ogół wiele traci na uroku .

Gość ja bym się bała
na pewno masz 20 lat? bo wydaje mi sie,że jesteś naiwną 12 latką :o

Gość gość
obejrzyj sobie film"tylko razem z corka":D,moze wyciagniesz wnioski.Wciskaja ten kit kazdej naiwniaczce,zeby miec dostep do krajow europejskich.Dla malzenstwa z europejka,zrobia wszystko,bo slub muzulmanina tutaj z polka,dla nich nic nie znaczy,poczytaj koran,ciemnoto

Gość gość
każda mieknie jak taki jej wciska,że "żyć bez niej nie może" oni mają gadane, to trzeba im przyznać : ) miejmy nadzieje,że gościu nie zajmuje sie handlem żywym towarem

Gość konski palec
Nie jedz, to za wczesnie, pewnie chce sie zabawic i tyle. Z kazdym innym facetm tak latwo bys do jego mieszkania szla? Przeciez od razu wiadomo o co chodzi. Jak chcesz go poznac to spotykajcie sie na neutralnym gruncie, a jak nie ma takiej mozliwosci to gadajcie przez internet. Zobaczysz czy szybko mu sie znudzisz,a moze to tobie sie znudzi.

Gość maaalutkaaaaalaa
Prowokacja panie i panowie, nieźle was wkręciłam :D ;) dzięki za dobrą zabawę ;)

Gość maaalutkaaaaalaa
On gada ze mną przez skype i jest zawsze bardzo miły. Chociaż nie ma kamerki, więc go długo nie widziałam i tęsknie za nim :(

Gość pozytywnaBubusia
Turkowie sa cudowni, romantyczni ,przystojni!!!!!!! Nie sluchaj tych chamow, zazdroszcza ci!!!!!!!!!! jedz do niego juz dzisiaj!!!

Gość pozytywnaBubusia
Uprawialiscie juz sex? polecam ,nie ma to jak obrzezany dorodny dong