Gość gość Napisano Sierpień 25, 2013 Na pracodawczynie która mnie nie zatrudniła muszę napisać donos -do państwowej inspekcji pracy -do urzędu skarbowego -do urzędu pracy -do zusu -do urzędu gminy -do sanepidu Na sąsiadkę, która mnie prześladuje i u której w domu jest pijaństwo i awantury muszę napisać donosy -na policję -do prokuratury -do sądu -do mopsu -oraz do instytucji praw zwierząt - pastwi się tam nad psem i dwoma kotam Na nauczycielkę moich dzieci muszę napisać donos do -kuratorium -i urzędu gminy Na swojego drugiego sąsiada muszę napisać donos do mopsu Na kolejnego pracodawcę który proponuje dni darmowe napisze do pipu Jeszcze na panie z urzędu pracy również napiszę donos ale nie do starostwa, lecz gdzie indziej tylko nie wiem gdzie. Powiem prawdę, że one wyproszą człowieka dlatego że jedzą śniadanie albo sobie zamówią obiad i trzeba pół godziny czekać. Teraz wezmę się za wszystkich. Poza tym na sąsiadów których napiszę donosy to oni mi zaszkodzili w znalezieniu pracy, obgadywali mnie. Tam im nauczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach