Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona żona

boje sie ze moj maz jest GEJEM

Polecane posty

Gość zaciekawiona żona

nie wiem już do kogo iść z tym problemem a też wstydzę się o tym rozmawiać z rodziną. Mój mąż jest lekarzem (bardzo dobrym) i od jakiegoś czasu przyjaźni się z jednym dziennikarzem. spędzają ze sobą bardzo dużo czasu. na początku mi to nie przeszkadzało nawet polubiłam tego jego kumpla. miły oczytany i wykształcony no nie mogłam mu niz zarzucić bo nawet ja miło z nim spędzam czas. ale od jakiegoś czasu mój mąż chyba spędza z nim ZA DUŻO czasu. razem wyjeżdżają na weekendy, wychodzą w co drugą noc do knajpy (nie jakieś podrzędne bary ale prawdziwe drogie restauracje) ok stać go. ale mówi o nim dużo i to nawet.... zaraz po seksie musimy o nim rozmawiać!!! czy to możliwe żeby on go... KOCHAŁ? nie wiem, niby wszystko między nami jest ok w domu łózko i w ogóle, ale czuje między nimi tzw CHEMIE. jak mam z nim o tym porozmawiać???

Gość zaciekawiona żona
naprawdę pomóżcie mąż wraca niedługo z dyżuru i chciałabym go o to zapytać a nie wiem jak!!!

Gość gość
moze na razie poczekaj.moze jest bi.w kazdym razie jest to sytuacja, ktora wskazuje, ze cos ich laczy.sam jestem gejem,dlatego wiem cos o tym.

Gość zaciekawiona żona
ale to już ta długo trwa ja nie moge już czekać jeśli ejst bi to moze mnie już zdradził??? mam zapytac wprost??

zaproponuj mu trójkąt,z opcją plus facet lub plus kobieta,jak wybierze faceta jest gejem,i już będziesz wiedziała.

Gość zaciekawiona żona
mąż właśnie wrócił porozmawiam z nim dzisiaj albo przynajmniej zacznę temat. zobaczymy co powie. bardzo się boję.

Gość zeciekawiona żona
rozmawiałam z mężem ale on tak jakby się wszystkiego wyparł. to znaczy przyznał, że bardzo lubi tego swojego przyjaciela i nie wyobraza sobie życia bez niego ale utrzymuje że nic nie czuje!!! gdy spytalam wprost czy jest może bi to sie obraził i wyszedł do gabinetu i siedzi tam teraz i się nie odzywa. ale jak czuję sie to coś więcej cały się czerwienił i to nie ze złości, ale jakby się wstydził czegoś. może nie powinnam ale czuje ze chyba musze przeczyta jego maile albo smsy

Gość gość
A dlaczego Ty z nim nie wychodzisz do restauracji?

Gość ades
co ci da sprawdzanie smsow.teraz zaczekaj,na pewno powie o tym przyjacielowi,ze sie domyslasz,a on przestanie was odwiedzac.Nie rob mezowi scen,powiedz,ze chcesz tylko znac prawde.moze to na prawde tylko przyjazn.

Gość zaciekawiona żona
NIE WYTRZYMAM NIE WYTRZYMAM NIE!!!!!!!!!!!

Gość zaciekawiona żona
nie wytrzymałam zezłościłam się na niego bo strzelił strasznego focha. w dodatku wyszedł z domu pewnie do niego. weszłam na jego maila (nigdy się nie wylogowuje z komputera) on tam pisze mu o naszych problemach w małżeństwie a ze mną o nich nie rozmawia i zwierza mu się z rzeczy o których ja nie mam pojęcia

Gość ades
zloscia nic nie zalatwisz,nie mow o tym znajomym,to musicie rozwiazac miedzy soba.Wiesz co ja tez mam przyjaciela,zwierza mi sie z rzeczy o ktorych jak sam mowi zonie by nigdy nie powiedzial.wim,ze czujesz sie zdradzona i oszukana.

Gość zaciekawiona żona
Po prawie roku znowu znalzlam ten temat i moge w koncu cos powiedziec, co sie działo dalej. Milczalam, bo myslalam, ze sama sobie poradzę i w sumie po co dlaje pisac o tym na kafe. Wiele się stało i w sumie sama nie wiem, niby tyle czasu i miesiecy. Z mężem dalej ejstem nawet sie okazało niedawno, że w ciąży jestem, wspaniale, bo długo sie o dziecko staraliśmy. Przez jakis czas mąż nie chodizł na spotkania z tym swoim przyajcielem, jakos to ograniczył (po tej naszej awanturze sprzed roku) i wtedy sie supokoiło i dlateog nie psiałam też bo w sumie tak ajakby sprawy nie bło. Tylko, że teraz wyszlo na jaw że on wcale tak nie ograniczał tych kontaktów, tylko mnie oszukiwał. I sie okazało, że on jednak dlaje się z nim spotykał tylko ja o tym nic nie wiedziałam. Teraz to aj ejstme niemal pewna, że on mnie rpzez tne cały czas zdradzał.

Gość gość
przez tyle czasu niczego się nie dowiedziałaś?

Gość gość
gej zawsze będzie gejem i żadne małżeństwo ani dziecko tego nie zmieni

Gość zaciekawiona żona
a mało to jest kobiet co to je maż zdradza a one latami o tmy nie wiedzą? Po tym jak mu powiedzialam ze go podejrzewam to mielismy ciche dni i tkai kryzys ale po jakims czasie mnei rpzeprosil za to, że sprawia ze sie tak cczuje i obiecal że ograniczy spotkania z tym przyjacielem. no i mi sie wydawalo że tak bylo, no bo faktycznie dom-praca, jak wychodzil to w wiekszoci czasu ze mna, na zadne "delegacje" czy inne nie wyjezdzał. ale fakt, lekarzem ejst i dyzury mial to moze wtedy go widywal, rpzeciez ja mu grafiku w szpitalu nie kontroluje.... ale kurde tne ejgo rpzyajciel sie nawet zaczął spotykac z jakąs kobietą, nawet ich kilka razy widziałam razem i mąz mi opowadał "ze oho ten to juz zakochał". no jak widac nie, bo kilka dni tmu wyszlo na jaw, ze się mąz mój z nim czesto widywal za moimi plecami i chyba za plecami tej drugiej kobiety

Gość gość
czy jak maz naprawde okazuje sie gejem to dla kobiety to porazka? Zona mi kiedys powiedzials,ze jakby sie okazalo,ze ja jestem to bylaby to najwieksza porazka jej zycia. Ze wolalbym innych facetow a nie ją. Tez tak to odbieracie inne zony?

Gość zaciekawiona żona
po pierwsze to sie czuje oszukana no bo jak woli facetów, to czmeu ze mną się żeni??? miałam byc lekarstwem czy coś?? a jesli tak, to widac nie udało mi sie i chyba faktycznie to jakas moja porażka, ze nie potrafie faceta mieć przy sobie tlyko ten woli innych mezczyzn. ale najgorsze ejst to, ze sama nie wiem czy jst tym gejem czy nie bo go na niczym konkretnym rpzecież nie przyłapałam.

Gość zaciekawiona żona
znowu mnie kusi, zeby mu spojrzeć w telefon bo mam złe przeczucia, chyba wole sie juz upewnic na 100%

Gość gość
przykro mi Od twojego wyczucia zależy sprawa co zrobisz dalej, czy przyjaciel jest czyms więcej niż przyjacielem. Sama czytałaś jego maile wiec wiesz czy jest coś więcej czy nie.

Gość zaciekawiona żona
Czytałam i jednocześnie cos wiem i jednoczesnie nie. No bo w sumie ktoś może powiedzieć, ze to tylko przeczucie, prawa? ? Z jednej strony może to być tylko przyjaźń ale chyba czuje się takie rzeczy.... . Niby rozmawialiśmy o tym a on sie wyparł juz kilka razy wiec chyba nie ma sensu ponownie go pytac bo znowu zaprzeczy zostaje mi tylko znowu bawic sie w jakiegos szpiega i czuc sie jak jakac zołza czy cos najgorsze ejst to, ze ja jestme juz w trzecim miesiacu ciazy i sama nie wiem jak to bedzie ale co mam robic? sledzic czy jednak telefon Miale czytałam i on o tym wie, no to na mailu nic nie bedzie, telefonu jeszcze nigdy nie kontrolowałam tak by mu grzebac po wszystkim tam co ma.