Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliettka01

WIELKI PROBLEM

Polecane posty

Gość Juliettka01

Kiedy byłam w szpitalu poznałam pewnego mężczyznę. Był przyjacielem lekarza, który się mną zajmował. Miły, zauważył że nikt mnie nie odwiedza (cała rodzina za granicą wiec radze sobie jako pokojowka) wiec zaczął spedzać ze mna trochę czasu, bardzo dobrze nam sie rozmawiało chyba nawet cos do niego poczułam. Po wyjsciu ze szpitala poznałam policjanta. Tez miły, najchętniej nosiłby mnie cały czas na rekach i ciągle powtarza, że jestem piękna. Jednak cały czas wszystko odbywało sie z nim jedynie na stopniu przyjacielskim, niz więcej! (żaden seks, pocałunki czy coś). W koncu przespałam się z tym poznanym w spzitalu, pojechalismy na wycieczkę, powiedziałam mu że go kocham..... Zrobił dziwną mine jakby nie wiedział co ma odpowiedziec, więc poszłam do pokoju hotelowego i zrozpaczona wróciłam następnego dnia do domu. I dwa dni potem pocieszał mnie policjant, zaprosił na kolację........... wyszło tak, że wyladowalismy z łóżku. OKAZAŁO SIĘ, ŻE JESTEM Z NIM W CIĄŻY!!!!!1! Wzięliśmy ślub, bo nie mogłam zostać sama z brzuchem. Ale wciąż kocham Kornela, z ktorym poznaliżmy się w spzitalu, i wiem, że jemu też na mnie zależy. CO MAM ZROBIĆ?!

Gość gość
Witam radziłabym poszukać żołnierza lub strażaka