Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZirytowanaŻona

Mąż chce zamknąc moją restaurację

Polecane posty

Gość ZirytowanaŻona

Zanim wyszłam za mojego męża, ten zachowywał się jak jakiś książę z bajki. Był trochę bezczelny, ale w taki uroczy sposób, któremu trudno było mi się oprzec. Po ślubie jednak pokazał "rogi". Coraz więcej czasu zaczęłam spedzac w domu, przy odkurzaczu, garach i praniu jego gaci. Jestem właścicielka niewielkiej knajpki, którą każe mi zamknąć- bo miejsce kobiety jest w domu. Cholera, nie wiem, jak mu wytłumaczyć, że takie czasu już dawno się zmieniły?

Gość gość
co? nie umiesz sie postawic? brakuje jezyka w gębie? szkoda mi ciebie. żal wręcz.

Gość ZirytowanaŻona
Myslisz, że to takie łatwe. On potrafi zgnoić człowieka mówiąc wszystko takim tonem, jakby opowiadał o słonecznej pogodzie na Malediwach. Poza tym, zaczynam sie go trochę bać. Raz szarpnął mnie za włosy...

Gość gość
skoro miejsce kobiety jest w domu, to niech ubiera kiecke i siedzi w domu

Gość gość
Mój eks twierdził tak samo. Baba ma siedzieć w kuchni. Życie jest dla mężczyzn, a baby są od usługiwania. I też cudnie to w słowa ubierał, a ja wychodziłam wśród znajomych na totalnie leniwą panią domu, która totalnie nic nie robi w tym domu. Jako, ze do usługiwania i do życia pod jego dyktando się nie nadawałam (żądał, abym zrezygnowała z pracy) no to zmienił status na EKS (łapy też zaczął do mnie wyciągać). Ale już znalazł sobie "właściwą" kobietę.

Gość gość
I jeszcze jedno - mając restaurację jesteś niezależna i trudno Tobą manipulować. Jak nie będziesz miała źródła dochodu to uzależnisz się od męża. I o to mu chodzi.