Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Confuse_d

mieszkamy z byla sympatia chlopaka

Polecane posty

Gość Confuse_d

Przez caly rok moj najlepszy kolega kochal sie w mojej wspollokatorce. Z nikim innym sie nawet nie calowal, nie obejrzal sie na inna przez ponad 6 miesiecy, bez zadnej zachety ze strony kolezanki. Mi podobal sie przez dluzszy czas jednak nie mowilam mu tego poniewaz moglo by to zaszkodzic naszej przyjazni. Moja kolezanka nie ma zadnych romantycznych uczuc wobec niego aczkolwiek sa ze soba bardzo blisko. Teraz ja I moj kolega jestesmy razem prawie miesiac. Stwierdzil okolo 2 miesiace temu ze ona mu sie juz nie podoba, I po pewym czasie zadurzyl sie we mnie. Problem polega na tym ze widzialam jak szalenczo byl w niej zakochany (chyba pierwsza milosc) I jak dlugo jego uczucia do nie przetrwaly nawet wtedy gdy ona mu tlumaczyla ze beda tylko przyjaciolmi, a teraz bedizemy razem mieszkac!!! Od pazdziernika bedziemy mieszkac razem, I nie wierze zeby on nie mial juz do niej zadnych uczuc. Rozmawialismy o tym, I poprosilam go zeby troche mniej z nia rozmawial. wytrzymal okolo tygodnia, dopuki ona do niego nie zadzwonila i nie stwierdzila ze jest wobec niej niegzreczny rozmawiajac z nia mniej. Jestem bardzo o nia zazdrosna, on ma tez inne kolezanki z ktorymi jest tak blisko i to mi nie przeszkadza, wiec nie jestem jakos chorobliwie zazdrosna! on ciagle jakies 17 jej zdjec na telefonie, z okresu kiedy ona mu sie podobala (mial doslownie 50 dpoki mo nie powiedzialam co o tym mysle i jak on by sie czol w mojej sytuacji). Czy on nie rozumie ze mnie to boli?? Nie wiem co mam zrobic, teraz jak sie zdenerwowalam to powiedzialam mu zeby sie wogule do niej nie odzywal. wiem ze tak nie moze byc poniewasz inni ludzie z ktorymi bedziemy mieszkac pomysla ze to jest nie fair wobec niej, ale jak mam sie czuc z koro on twerdzi ze juz nie sa tak blisko skoro jak mogo wypisuja caly dzien? Czy skoro on ma teraz dziewczyne i nostow innych przyjaciol (dziewczyn tez, co mi nie przeszkadza!) to tez musi z nia tak blisko? Juz tyle o tym rozmawiamy albo sie o to klucimy i jakos nic nie wyglada lepiej. Jesli uwarzacie ze przesadzam to mi powiedzcie lub zadawajcie jakiekolwiek pytania chetnie odpowiem :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować