Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryczka

Jaka maskotka pozytywka do spania oprócz konika fisher price

Polecane posty

Gość tryczka

Chodzi o to, że syn ma do spania tego konika morskiego z fishera i gra gitara. Od 4 tygodni mamy nowego domownika - córę, i chyba lubi jak jej coś gra do snu, bo w leżaczku z pozytywką jest spokojna i ładnie przysypia. Jednak nie jest to rozwiązanie to spanie w leżaczku. Stąd moje pytanie jakie macie grające zabawki do spania? Nie mogę kupić drugiego konika, bo mi się syn zawiszczy, mimo, że będzie miał swojego. A z drugiej strony ten konik jest nie do zajechania, tyle co on upadków zaliczył na podłogę czy o ściany to historia. Możecie coś polecić?

Gość gość
synek ma niebieskiego, a dla córci kup różowego. Nic fajniejszego chyba nie dostaniesz. Te melodie są bardzo kojące i w dodatku z odgłosami wody. Wiele takich pozytywek na trzeszczące melodie, a nie usypiające.

Gość gość
Moja ma króliczka z could b. 4 różne muzyczki,w tym szum wody .

Gość gość
Moja ma projektor z v-techu , dziala na nia mega uspokojajaco

Gość gość
moja ma z lidla i działa już 5 lat :D A jeszcze jak byłam w ciąży to kupiliśmy w coccodrillo i na wstępie się zepsuła. Niezniszczalny jest też ikeowski lisek

Gość gość
Ja maskotki dla swych pociech kupuję przeważnie na stronie allinside.pl. Jest tam ogromny wybór ciekawych rzeczy, różnego rodzaju, a zabawki są przecudne :D