Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z wężem w kieszeni

Polecane posty

Gość gość

na 3 spotkaniu pojechaliśmy nad wodę od godz 12-19ej. Po plaży od razu pojechaliśmy do domu... nie zaproponował ani picia ani jedzenia... jaja co ?

Gość gość
miał swoją wodę do picia którą zabrał z domu.. dobrze że zabrałam swoją :D

Gość gość
Facet po prostu nie był głodny. I tyle.

Gość gość
Może uznał, że należałoby cię odchudzić - na plaży fałdy widać jak na dłoni? A picie przecież miałaś swoje, to w czym problem? Śniadania nie zjadłaś?

Gość gość
chuda jestem .

Gość gość
Stracil glowe po prostu. Jak ja bym byl z laska tze bym nie myslal o p*****lach. :-D

Gość onnamonna
nie sluchaj tych prawiczkow. faktycznie, to skapiradlo nieprzecietne :O caly dzien o suchym pysku, masakra :O chociaz lody wypadalo kupic, nie mowiac o kolacji :O

Gość gość
o godz 17ej zasnął bo był bardzo śpiący, wrócił z nocki ..spał godz. to a ja w tym czasie poszłam sama napełnić swój brzuszek :D nic mu o tym nie mówiłam...obudził się ...jakoś humoru już nie miał i do domu

Gość onnamonna
na drugi raz ty zaproponuj kolacje, lunch. jak sie zacznie wykrecac- wiesz, co robic :P

Gość onnamonna
hahah a dlaczego niby autorka mialaby kupowac takze jemu? co to za nowy zwyczaj, hmm? facet pieniazkow nie ma? do do pracy z********ac, a nie za randki sie brac!

Gość onnamonna
o ile mnie pamiec nie myli, zyjemy w kulturze europejskiej, w ktorej przyjelo sie, ze to mezczyzna zaprasza na randki/kolacje, etc. placenie to inna kwestia- kazde moze placic za siebie, ale to on powinien wyjsc z propozycja! biedaczku

Gość onnamonna
nie, nie bedzie przyjete nic innego, przynajmniej nie w pewnych sferach :) a autorka przekonala sie tylko i wylacznie o tym, ze ten konkretny gosc jest skapiradlem/zydem. ale powinna to jeszcze potwierdzic obserwujac jego reakcje na propozycje kolacji w restauracji i jego zachowanie potem. jesli dalej bedzie skapy- kop w d*pe :D

Gość Heniuś
Kolejna niezaradna życiowo księżniczka którą trzeba omijać z daleka. Szukasz sobie jak rozumiem sponsora-pantoflarza, który będzie ciągle odgadywał laluni potrzeby i je zaspokajał banknotami o dużych nominałach? Języka w gębie nie masz żeby zaproponować coś? Zaprosić faceta pewnie też nie możesz bo co, babski mózg nie jest w stanie ogarnąć bezmiaru i skomplikowania takiej czynności? A może żal kasy bo masz węża w kieszeni?

Gość gość
Marna pensyjka, a dziewczę tylko by się bawiło i żarło na cudzy koszt. A jak spotka bogatszego to od razu zwiewa. Jestem za tym żeby każdy płacił za siebie.

Gość gość
dodam ,e nie ma auta i ja zawsze jeżdżę do niego bo on mieszka sam jak mu powiedziałam ,że powinien mi dołożyć do paliwa to stwierdził,że nie jest sponsorem... także myślę zakończyć z nim znajomość...ale tak mnie bardzo kręci echhhhh

Gość gość
mu rowerem do mnie nie chce się jeździć :P

Ja zawsze zabieram picie i jedzeni z domu, chociaż wiem co jem a nie te fast foody i dzielę się z chłopakami kanapkami :)

Gość onnamonna
o rany, ale dno :O autorko, przerznij go pare razy i zostaw. to typowa zyla i ciota w 1, skoro nawet auta nie ma :D szkoda paliwa na niego, serio

Gość gość
nooo gdzie facet bez auta :D u niego tylko herbatki :D Teraz nowe ogrodzenie przy domu stawia :D

Gość onnamonna
pozegnaj go :P chyba, ze chcesz byc sponsorka :D

Gość gość
że takie są na świecie dziwolągi :D a tak mi siedzi w głowie :/

Gość onnamonna
pewnie maminsynek i przyszly stary kawaler :P

Gość gość
Tytuł na kolejny temat: Pazerna baba

Gość onnamonna
chcialbys, prawiczku :D

Gość gość
Heh, to bardziej chyba znajomość niż miłość, jeśli się kogoś naprawdę kocha, to nie ma czasu, pieniędzy czy barier, coś o tym wiem :)

Gość gość
ma dziecko z pierwszego związku... może ma jakiś uraz :D

Gość gość
co pazerna? mam do niego 5km. Niech pożyczy auto od taty i wleci po mnie . Nie jestem "jeleniem"

Gość onnamonna
Maciek, chyba w twojej sferze proletariuszy :P bo w mojej zasady sa jasne- facet zaprasza na randki, facet za nie placi. w zwiazku jest juz inaczej- proporcjonalnie do zarobkow. ale faza zalotow jest zdominowana przez mezczyzne.

Gość onnamonna
ojeej, autorko, nie pakuj sie z relacje z dzieciatym :O nie dosc, ze skapy, to jeszcze obarczony dozywotnim garbem :D podziekuj mu, szkoda zachodu

Gość gość
ale ja tez mam dziecko