Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka

Polecane posty

Gość gość

moja córka ma 14 lat . przychodzi do mnie mój kolega a ona z pod prysznica wychodzi nago i to juz po raz drugi to nie był przypadek. Mówiłam ze tak nie wolno a ona nie słucha co mam robic

Gość gość
budzi się seksualnie...

Gość gość
specjalnie to robi, mała sucz z niej rośnie...

Gość gość
mała złośliwa lisica z niej się zrobiła

Gość gość
ale o co chodzi? nie wstydzi się i tyle

Gość gość
jak jeszcze raz tak zrobi naszykuj kabel i przeciągnij po tym gołym d*psku, zaręczam, że więcej tak nie wylezie. A dobrze by było jak by ten kolega ją wyśmiał. Pogadaj z nim o tym. Ja miałam siostrę która paradowała w stringach przy moim mężu ( nie był to jej ojciec). Jeszcze była obrażona za uwagi że nic takiego nie robi. A starsza była od Twojej córy.

Gość gość
nago nie powinna wychodzic atrakcyjna dziewczyna ale nie powinna w taki sposób uwagi zwracac na siebie

Gość gość
nie wstydzić to się może matki jak są same, ale obcego faceta zdecydowanie powinna się wstydzić. Głupia jest że w takim wieku pokazuje staremu capowi (przepraszam ale to względem jej wieku tak ujmuję) to co ma najcenniejsze jak na razie. Oby tylko nie zaczęła pokazywać na prawo i lewo wszystkim co się nawiną, bo Ty Mama szybko Babcią zostaniesz. Mówię Ci, lej w d**ę póki możesz jeszcze cos zrobić, bo to ostatnie chwile.

Gość gość
trzasnij jej klapsa w tylek, zawstydz ja i obiecaj ze za każdym razem tak będzie jak będzie d*pskiem jak zarowa przed gościem swiecić, Wstydu się raz ,drugi na je i skończy się kokieteria , z tylka wybita

Gość gość
kabel to zdecydowana przesada, ale klapsiora solennego (1) tak ze heja się wytatuuje na pold*pku to rozsadna nauczka Ja tez swojej nie pozwalam latac gola keidy ktoś do nas przychodz (mimo ze 3 lata mlodsza) to i tak intymność jaks powinna być-przed obcymi paradować nie wolno

Gość gość
twoja corka podrywa go

Gość gość
Prowo i to kiepskie Nie wierzę że są tak durne mamuśki i takie córy -14 letnie, co by z gołą p***ą przy gościach chodziły Jeżeli to jednak była by prawda- chociaż wątpię, to jesteś nie matka a patologiczna szmata I kolejną szmatę chowasz

Gość gość
najpIerw scenarzysta,teraz (bajko)pisarz:P

Gość gość
ale mojemu koledze to nie przeszkadza, nawet jest zadowolony, uśmiechają się do siebie.

Gość gość
córka moich znajomych robi to samo, co w tym dziwnego? jestem przyjacielem domu. znajomi wychowują ją bez kompleksów.

Gość gość
sam wychowuje córke tez miałem kilka razy podobna sytuacje ale nigdy przy obcych. Bez skrępowania wychodziłe spod prysznica nago . Rozmawiałem z nia i pomogło

Gość gość
mam podobny problem