Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiamondGloss

Schudłam pomogę doradzę w sprawach urody

Polecane posty

Gość DiamondGloss

Witam was kochane. Chciałabym się z wami podzielić moimi spostrzeżeniami na temat odchudzania i dbania o urodę :) Jeśli macie pytania, jakiś problem napiszcie :) Ja mam na imię Natalia, pracuję jako kosmetolog i od zawsze miałam problem z nadwagą ( 178 waga 103 kg) pewnego dnia powiedziałam dość! Moim marzeniem była waga 80 kg, dziś ważę 77kg. Chciałabym chętnie pomóc kobietą, które mają ten problem. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość DiamondGloss
Szkoda, że żadna z was nie jest zainteresowana. Życzę powodzenia :)

Gość gość
Wszystkie mamy idealne figury. Idź na diety.

Gość gość
hej ja jestem zainteresowana

Gość DiamondGloss
Witaj, z czym konkretnie masz problem? :)

Gość gość
musze schudnac a moim najwiekszym problemem jest brzuch

Gość DiamondGloss
Jeśli masz otyłość brzuszną - byłaś u ginekologa, aby wykluczyć ewentualne choroby typu zespół policystycznych jajników (PCO)

Gość gość
tak nic mi nie dolega ginekologicznie robilam badania i mam wszystkie ksiazkowe

Gość gość
to nie ja pisalam wyzej.gin wszystko ok.

Gość DiamondGloss
Mój przypadek wyglądał następująco: Zaczęłam od ograniczenia jedzenia ( a'la głodówki) Po prostu piłam wodę i zieloną herbatkę z tulsi, gdy tylko głód robił się nie do zniesienia łapałam kawałek marchewki, papryki... Później włączyłam delikatne i nie wymagające ćwiczenia na piłce Polecam również bańki chińskie - jeśli się boisz sama je robić ( a uwierz mi, że jest to łatwe) udaj się do salonu. Najpierw masuj sobie tylko boczki - efekty uzyskasz bardzo szybko, gwarantuję ci to

Gość gość
Hej. Mam 20 lat i drobne zmarszczki mimiczne pod oczami oraz od spania - spie zawsze na boku, policzek mi lekko podchodzi do gory i robi sie zagniecenie. Jak z tym walczyc?

Gość gość
Otyłośc brzuszna to termin ukuty przez pewną firmę farmaceutyczną, żeby upchnąć swoje specyfiki. Nie ma czegoś takiego.

Gość DiamondGloss
Otylosc brzuszna wystepuje np w chorobach typu PCO, wiec prosze jesli nie wiesz to nie mow :) Dzieje sie w tym przypadku tak, poniewaz na jajnikach zbieraja sie pecherzyki, torbiele organizm aby uchronic jajniki zaczyna magazynowanie tluszczu w okolicach brzuszka :)

Gość gość
Nie istnieje żadna otyłość brzuszna. Zobacz sobie "Tajemnice koroporacji", odcinek bodajże 5, poświęcony firmom farmaceutycznym, poznasz tam autora tej bzdury, który na tym terminie zbił kupę kasy, a lekarze, którzy podchwycili te bzdury, chodzą do dziś opłotkami, bo całe środowisko medyczne się z nich śmieje.

Gość Michalina1983
Ja polecam porady dotyczące ziół, owoców, ale również produktów spożywczych jakie można włączyć do codziennej diety i ułatwić sobie odchudzanie http://likemed.com/pl/oty%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-nadwaga/.