Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wszystkie kobiety gardza nizszymi facetami

Polecane posty

Gość gośćZbanowany
Cos musi byc na rzeczy, skoro zglaszacie mnie do zablokowania.

Gość gość
Nie tylko niższymi gardzą, a także z wadami, defektami, nieśmiałymi, prawiczkami, słabiej zbudowanymi. Taka kobieca natura, bo ich widzą jako słabszych, nie przydatnych. Ale nie powiedzą tego wprost, bo są tchórzliwe i zakłamane. Dlatego ja nienawidze te żmije.

Gość gośćZbanowany
Nie interesuje mnie jakich wybieracie i jacy wam sie podobaja. W tej kwestii mam wystarczajacy obraz z realnej rzeczywistosci. A to, ze prawiczkami gardza i nawet wysmiewaja to juz wiadome jest wszem i wobec.

Gość gośćZbanowany
Nie interesuje mnie jakich wybieracie i jacy wam sie podobaja. W tej kwestii mam wystarczajacy obraz z realnej rzeczywistosci. A to, ze prawiczkami gardza i nawet wysmiewaja to juz wiadome jest wszem i wobec.

Gość gośćZbanowany
Kobiety bardzo stracily w moich oczach wlasnie dlatego, ze gardza, ponizaja, wysmiewaja slabsze jednostki. I obawiam sie, ze wszystkie maja to we krwi. Tylko kamufluja sie z tym mniej lub bardziej. Juz nigdy nie bede patrzyl tak przychylnym okiem jak dotad na kobiety, wlasnie z tego powodu, ze szydza ze slabszych. I jesli bede mial pomoc kobiecie, to zastanowie sie kilka razy zanim to zrobie. Darujcie sobie juz dalsze zglaszanie mnie do zbanowania. Dlatego, ze znikam, a takimi tchorzliwymi zagrywkami jak blokowanie mnie, utwierdzacie mnie we wlasciwym przekonaniu.

Gość gośćZbanowany
Kobiety bardzo stracily w moich oczach wlasnie dlatego, ze gardza, ponizaja, wysmiewaja slabsze jednostki. I obawiam sie, ze wszystkie maja to we krwi. Tylko kamufluja sie z tym mniej lub bardziej. Juz nigdy nie bede patrzyl tak przychylnym okiem jak dotad na kobiety, wlasnie z tego powodu, ze szydza ze slabszych. I jesli bede mial pomoc kobiecie, to zastanowie sie kilka razy zanim to zrobie. Darujcie sobie juz dalsze zglaszanie mnie do zbanowania. Dlatego, ze znikam, a takimi tchorzliwymi zagrywkami jak blokowanie mnie, utwierdzacie mnie we wlasciwym przekonaniu.

Gość gość
To kobiece forum, więc nie powinno nikogo dziwić blokowanie jakiegoś ciote.

Gość gość
a co złego jest w wyśmiewaniu zyebów, w końcu sami się o to proszą

Gość gość_____
Sami się o to proszą? Dlatego bo urodzili się pod jakimiś względami SŁABSI? Wyśmiewajcie się lepiej z pyszałkowatych chamskich cwaniaczków, a nie z nieśmiałych porządnych facetów, którzy sa uczciwi i nie srzywdziliby nawet przysłowiowej muchy.

Gość gość
nie przepadam za niskimi

Gość gość
"nie przepadam za niskimi" a ja nie przepadam za udzielaniem pomocy kobiecie

Gość gość
"nie przepadam za niskimi" a ja nie przepadam za udzielaniem pomocy kobiecie

Gość gość
A ja wolę niskich.

Gość gość
Problem jest w tym, że przykładowo ja jestem przystojny i ok. Fakt nie zwiążę się z brzydką laską, ale kumpluję się z takimi kobietami z nadwagą czy brzydką twarzą i nie przeszkadza mi ich wygląd bo nie idę z nimi do łóżka. Kobiety natomiast nawet kolegować nie mogą się z niskim i pokazać publicznie, no bo co pomyśli facebook i koleżanki?

Gość gość
Ja mam 163 cm wzrostu i preferuję takich 160-170. Widocznie należę do 0.0001% kobiet które wolą niskich.