Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DianaO

klinika Estinity botox kwas hialuronowy Wasze szczere opinie

Polecane posty

Gość DianaO

Witam serdecznie drogie Panie i Panów :) Chciałabym usunąć sobie zmarszczki na czole i wypełnić te bruzdy od nosa do ust. Do tej pory mi nie przeszkadzały, jednak z każdym dniem mam wrażenie że się pogłębiają. Oczywiście wszystko w konspiracji przed mężem :) Znalazłam niedrogą klinikę medycyny estetycznej - Estinity, często udzielają się w TV, mają gwiazdy itd. Ale wiadomo, twarz najważniejsza więc postanowiłam że zapytam tutaj Was, czy jest ktoś kto korzystał z usług Estinity? Proszę o szczere opinie

Gość Elżbieta43
Witaj Ja byłam w klinice około 4 miesięcy temu, kwas ładnie się utrzymuje, jestem naprawdę zadowolona. Klinika w środku bardzo ładna, z zewnątrz jednak trochę mniej przekonuje. Atmosfera bardzo przyjemna profesjonalne podejście, nie wiem czy jeszcze pracuje Pan Piotr, ale ten troszczy się o klientów jak nigdzie indziej :) Polecam :)

Gość Kamilloore
Ta klinika moim zdaniem zbyt głośno reklamowana. Tutaj gwiazdy, kamery itd. Takie miejsce powinno być bardzo dyskretne a nie flesze i super ekspresy. Jednak moja przyjaciółka była i sobie bardzo chwali. Z resztą po co wydawać pieniadze, śmierć i tak nas wszystkich czeka

Gość Elizzz
Medycyna estetyczna dobra rzecz. Ja tez planuje skorzystać ale jakoś za rok czy cos takiego :) Ta klinika wydaj sie warta polecenia, wystarczy sprawdzic na facebooka, maja tysiace zadowolonych osob

Gość doloresML
Ja byłam w Estinity, bardzo polecam :) Troche mi sie budżet nadwyrezyl ale juz planuje po lecie zawitac :)

Gość loere
powiększałam usta w Estinity, wyszły naprawdę ładnie i naturalnie tak jak chciałam. Teraz chce troche zniwelować zmarszzi przy oczach, pewnie sie wybiore. Jak idziecie to TYLKO DR AGNIESZKA!!! :)

Gość oneandonly83
Botox już zaliczyłam ( 30 lat ) bardzo zadowolona, świetnie sie utrzymuje. Kiedyś byłam w klinice ambroziaka i czułam sie jak na linii produkcyjnej. W estinity Dr Ania naprawde poswięciła mi czas i nie bylo to na odwal. Bardzo sympatyczne kameralne miejsce

Gość gość
Witam wszystkich, też się zastanawiam nad wizytą w tej klinice ale czytałam również złe opinie. Nie wiadomo jak jest naprawdę? O każdej klinice jest trochę dobrych i złych opini.