Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszka92

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość
Niie wiem, ja bym trochę zaszalała z dodatkami (fioletowy, ciemna zieleń), jeżeli nie lubisz to opcja czarna, granatowa, beżowa lub złota, lub może chociaż kopertówkę jakąś ciekawszą, wyszywaną, zdobiona cekinami, kamieniami, czy z innymi aplikacjami. Wiem dosonale, ze może być problem z butami i za duzo do wyboru nie bedzie, poszukaj na allegro czy innych sklepach internetowych, czesto znane marki maja małe rozmiary i super ceny, bo wiadomo, rzadko sie taka drobna stópka trafia :) W butyk.pl znalazłam kilka propozycji, z tych bardziej stonowanych w rozmiarze 35 :)

Gość gość
coś w kolorze nude - będzie elegancko.

Gość gość
Może krótki żakiet z rękawem 3/4. Widziałam taki z czarną lamówką w Molton w Kupcu. Trudno mi ocenić czy ta sukienka jest czerwona czy koralowa, więc nie doradzę ci koloru dodatków.

Gość gość
Może krótki żakiet z rękawem 3/4. Widziałam takie z czarną lamówką w Molton w Kupcu. Trudno mi ocenić czy ta sukienka jest czerwona czy koralowa, więc nie doradzę ci koloru dodatków.

śliczna sukienka! bardzo mi się podoba :) dobrałabym beżowe lub ciemnożółte butki i jakąś delikatną biżuterię