Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desant

Od kiedy zaczyna się być starym

Polecane posty

Mam 29 lat, czy dla nastolatek jestem już stary? Jakoś czuję się staro i chyba nastolatki też odbierają mnie jak starego.

Gość ta jodyna
o_wszem jestes

Gość gość
starość- podobnie jak młodośc- to stan umyłu, a nie wiek

Starym się jest wtedy kiedy człowiek starym się czuje...ale dla dziewczynki 16letniej to już od dawna jesteś za stary.

Gość gość
wiek, to pojecie ''wzgledne'' tak, dla nastolatki jestes juz stary a dla kobiety 40 letniej bardzo mlody.

Ważna jak ludzie się postrzegają. Jak nastolatki mówią mi "dzień dobry" zamiast "cześć", to mnie wkuriwają. Córka szefa zawsze mówi mi dzień dobry a jest maturzyską, piękną maturzystką :P

Moorland-Nie wiem czy ma dużo znajomych, nie mam czasu jej śledzić.

Gość gość
ja mam 59 a czuje sie jak 35 latka i tak wygladam.Pozdrawiam E

o ile twoim celem nie są nastoletnie prostytutki to co ty masz do zaoferowania 16latce? Przecież w tym wieku to się człowiek chce się bawić, a nie przejmować problemami faceta pod 30 :)

Gość gość
ja mam 25 lat i czuję sie staro:(

Moorland-Moim zdaniem 30 letni facet i 16 latka to świetnie do siebie pasują, bo facet 30 letni nie ma problemów.

Bo kobiety tak mają, że starzeją się zaraz po dwudziestce, 25 lat to już powoli stara d**a jest.

pracuje, musi się sam utrzymywać, a nastolatka? Jest w sumie beztroska, tylko musi wrócić do domu na czas. To dwa inne światy.

Moorland-Nastolatka musi chodzić do szkoły, ja jak miałem 16 lat, to miałem dużo więcej problemów niż teraz. Miałem problemy z szkołą, policją i z kasą. Teraz mam spokój, czasem tylko z prokuratorem małe zatarczki.

no cóż, myślę, że żaden kochający rodzić nie pozwoliłby swojemu dziecko zbliżyć się do kogoś kto od młodości ma jakieś problemy z prawem.

Gość gość
wspólczuję dziewczynie ktora z tobą będzie, bo ty jesteś upośledzony umysłowo. Może i masz 29 lat ale psychika 10latka... Jesteś głupim odrażającym bydlakiem, który zatrzymał się w rozwoju na poziomie 10latka...

fiku mikuuu- A za kim się mam oglądać, za starymi babami zdesperowanymi, takimi jak ty ficku?

Tak pomijając dewiacje autora - dla 16latki lepszym kompanem będzie ktoś w jej wieku, o podobnym spojrzeniu na świat, z kim będzie się dobrze bawić. Nie stary koń który myśli tylko o tym jak "przer****ć" dziecko które ledwo do liceum poszło.

fiku mikuuu-Jak dziewczyna skończy 15 lat, to można ją legalnie r****ć ile się chce. Tylko poniżej 15 roku życia jest to karalne. Dokształć się grubasko.

Moorland-Świat się trochę zmienił, to że masz 25 lat , nie znaczy że znasz dziś 16 latki. One dziś myślą tylko o seksie i wierz mi że większosć z nich regularnie uprawia seks, mają większe doświadczenie seksualne niż ty. One w wieku 16 lat mają już po kila partnerów seksualnych, a nie tak jak ty, czyli tylko jednego i przypominam ci że ty też straciłaś dziewictwo w wieku 16 lat a faceta poznałaś jak miałaś 14 lat.

Nie straciłam dziewictwa w wieku 16 lat :) No niech będzie, 16latki mają większe doświadczenie...więc dlaczego taka dziewczyna chciałaby zgorzkniałego ciebie którego największym osiągnięciem jest to, że raz w życiu dotknąłeś kobiecego biustu?

Moorland-Jak na mnie, to i tak duży wyczyn, bo za holerę nie znam się na kobietach.

no nie znasz, ale nie myśl sobie, że startowanie do dziewczynek ułatwi sprawę. W tym wieku ludzie są gdzieś między byciem dzieckiem i dorosłym, skoro nie ogarniasz dorosłych kobiet to jak miałbyś się dogadać z przechodzącą burzę hormonalną licealistką?

Gość litosciiiiiiiiiiiiiii
widac ze juz jestes stary, skoro kobiety w twoim wieku ci nie pasuja i wolisz 16, to typowe dla mentalnych staruchow

Moorland-Starsze kobiety są proste, wystarczy że masz kasę i już ją r***asz. A licealistki lubią twardzieli i oryginałów, myślę że nie jedną bym poderwał.