Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanawkazdymcalu

co dalej z nami bedzie

Polecane posty

Witam, zacznę od tego, że chodzi o chłopaka, mieszkamy od siebie 100 km, nie widujemy się codziennie, raczej tylko w weekendy. Od miesiąca prawie ma remont w domu, pracuje od rana do późnego wieczora przez to rozmawiamy tylko 2 godzinny dziennie, Zawsze pisze o 20:00 ponieważ dość szybko idzie spać z powodu tego, że wstaje wcześnie.Czasami męczyło mnie to (ta sytuacja), ale ok, kocham go więc wytrzymywałam. Wyjechał na 2 dni nad morze z rodzicami, napisał tylko że dojechał, czekałam do wieczora na jakikolwiek kontakt (strasznie tęsknie gdy nie rozmawiamy a w dodatku prawie miesiąc się nie widzieliśmy ) no i napisał.. o 22:40 ponieważ bawił się z znajomymi! nie pomyślał,że się martwię o niego, że tez chciałabym by mi poświęcił odrobinę uwagi. Jesteśmy razem, a czuje się samotna.. Powiedziałam, że ma robić co chce gdy napisał tylko "odezwę się jutro". Cały dzień milczenia, obraził się nie rozumiejąc nic, więc napisałam "dobranoc" odpisał to samo chłodno, pokłóciliśmy się. Dzień później znowu nie wytrzymałam i JA się odezwałam jak jakaś desperatka.. powiedziałam mu od serca o co mi chodzi a on na mnie naskoczył, że następnym razem będzie mi się spowiadał "kiedy idę do kibla, jem gofra, z czym jej gofra, na jaki tyłek się spojrzę itd" zabolało mnie bo ja po po prostu chciałam by poświęcił mi te głupie 2 godziny! przecież to przez niego się nie widujemy! na początku byłam o to zła, ale później stałam się wyrozumiała. Ile można to wytrzymywać? Czy on nie może zrozumieć, że przez to wszystko czuje się jak piąte koło u wozu? Powiedziałam po tych jego słowach, że jestem idiotą bo się o niego martwię, kocham, tęsknię a on ma pretensje że mam humory ( każda by miała tego dość, prawda?) powiedziałam, że może być wolny jak ptak, już nigdy nie będę się o niego martwić, a on odpowiedział że własnie ma taki zamiar. Nie rozmawiamy już 2 dni. Co mam robić? Znowu się prosić? wychodzi na to,że ja jestem winna,, Doradźcie!

Gość gość
Olej go!

Gość gość
Nie dojrzał do związku, on się chce bawić, a nie siedzieć przy kobiecie. Nie zmienisz go. Ty za to potrzebujesz częstego kontaktu z chłopakiem i faceta tzw. 'ciepłe kluchy', dla którego będziesz najważniejsza i jedyną ważną rzeczą w życiu. Nigdy więcej nie bierz się za związki na odległość, szukaj jak najbliżej, bo zawsze będziesz nieszczęśliwa. Jemu nie przetłumaczysz, choćbyś tłumaczyła i 5 lat na miliony różnych sposobów, bo jesteście totalnie różni od siebie.

No tak, ale miłości się nie wybiera, a ja nadal kocham..

Gość zezorientowanawkazdymcalu
Nie chce "ciepłych kluchów" chce po prostu faceta który będzie mi poświęcał czas, a nie śmieszne 2 godziny a czasami nawet mniej lub w ogóle! która by takie traktowanie wytrzymała?

Gość gość
Która by wytrzymała? Kobieta, która jest niezależna, która ma swoje hobby i swoich znajomych. Jeszcze nie jesteście po ślubie, a Ty jesteś całkowicie zależna od niego. Będziesz miała straszne rozstanie jeśli wam kiedykolwiek nie wyjdzie, bo nic Ci nie zostanie :( Obudź się póki jeszcze nie jest za późno, znajdź sobie hobby i wychodź ze znajomymi!!!

Gość gość
zrób mu dobrze zmieniając zasady z my na ty czyli ja czyli zawiedź go i czekaj na reakcję np. zrealizuj marzenie długofalowe którym uwolnisz się od przyzwyczajeń i kompleksów np. zacznij pisać o cudzych marzeniach "swoich"

Gość gość
kiedy znajdziemy się na zakręcie co z nami będzie:D

Facet nie zachowuje się w porządku i moim zdaniem jest niedojrzały.Jeśli mężczyźnie zależy na kobiecie to zawsze szuka kontaktu.Tutaj jest odwrotnie.Wszystko jest ważniejsze od Ciebie.I błagam!Nie odzywaj się teraz pierwsza choćbyś krwawe ślady zostawiała za sobą.

Dziękuję wszystkim za pomoc! tylko czy mam przekreślić wszystko co było miedzy nami? a gdy On się odezwie?

up