Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabijcie mnie za moją głupotę

Polecane posty

Gość gość

szefowa kazała mi na jutro/pojutrze przynieść książeczkę "sanepidowską" a ja jej nigdzie w domu nie mam! ;// musiałam zostawić na stancji. teraz za cholerę nie wiem co zrobić???! zadzwonić do niej i powiedzieć, że nie mogę przez kilka dni iść do pracy a w tym czasie wyrobić nowe badania? czy może myślicie że dam rade wybłagać lekarza o pieczątkę w nowej książeczce, a badania mu doniosę?

Gość gość
szefowa się w****i i poszuka nowej, przytomniejszej dziewczyny. Takich rzeczy się pilnuje po prostu i tyle. Żaden lekarz nie da Ci książeczki sanepidowskiej na ładne oczy, chyba kpisz sobie.

Gość bruno banani
jak ci kazala przyniesc jutro,pojutrze- to idz jutro do pracy i powiedz jej ze zostawilas tam gdzies i musisz tam pojechac aby odebrac ja, wiec najlepiej by bylo jakbys przepracowala ten tydzien i w niedziele pojechala tam i przyniosla ksiazeczke na poniedzialek, lub zadzwon do kogos kto ci pomoze i wysle ci ksiazeczke poczta, chlopak lub wlasciciel mieszkania, rusz glowa !

Gość ale Ty biednaa
A tą książeczkę na pewno masz? Nie dałaś ściemy dla szefowej? Jakbyś miała rzeczywiście na tej stancji to powiedziałabyś o tym fakcie szefowej i w jakiś sposób tą książeczkę odebrała. Zamiast brać wolne na to, żebyś wyrobiła na nowo badania to podjechałabyś na stancję..