Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto dwa mity które polki wymyśliły by usprawiedliwić puszczanie się z obcokrajow

Polecane posty

Gość gość

cami. Pierwszy to wydumana gorszość polskich facetów. Dużo podróżowałem po świecie i wszędzie jest mniej więcej tak samo. Większość facetów jest brzydka i są samcami beta, a nieliczna mniejszość to przystojne samce alfa z tą różnicą, że obcokrajowcy mają polki za łatwe i głupie d****i( którymi zresztą są) i za towar któremu można wszystko wbić do łba. Drugi mit to mit to o fenomenalnej urodzie polek i ich mitologicznej anielskości. W innych krajach jest tak samo. Przewaga brzydkich kobiet nad ładnymi i w PL też jak wyjdziecie to 80% napotkanych na ulicy kobiet to pasztety To teraz pytanie zasadnicze, które nurtuje mnie od lat. Dlaczego polki zrobią wszystko by tylko nie przyznać się do faktu, że są najgorszymi d****ami na świecie( ten fakt już każdy zna) nawet obcokrajowiec napisał książkę, w którym śmieje się, że każdą polkę, jak się ją odpowiednio podejdzie można stuknąć od razu. Czemu polskie kobiety przeczą faktom i robią co się da by tylko zwalić winę na wszystko dookoła( nawet na warunki atmosferyczne) tylko nie przyznać się do tego kim się jest? Takie to trudne spojrzeć w lustro i rzec: "No dobra, jestem k*rwą". Nawet gdyby te mity były prawdą to usprawiedliwianie się nimi to tak jakbym chciał usprawiedliwiać to że ćpam tym, że inni są nieudacznikami.

Gość gość
jak jestes zazdrosny ze zadna Polka cie nie chce to se znajdz Chinke

Gość gość
Jesteś ewidentnie zazdrosny, ze Polki nie wybieraja was polaczkow , ktorzy wygladaja Jak wsioki w wiekszosci , zarabiaja 1.200 , bez perspektyw, inteligencji i zainteresowan. Tyle na poczatek

Gość gość
rozumiem, że twoja matka też łapie się do tego grona... :D nie ma, jak wszystkich wrzucić do jednego worka, wierz mi, że np. niektóre angielki są jeszcze gorsze jeśli chodzi o puszczanie się z obcokrajowcami, nie wspominając o niektórych ukrainkach, dla których nawet przeciętny polak to nie byle rarytas :D Podkreślam: NIEKTÓRE ;;)

Gość gość
o no właśnie i powyżej mamy przykład takiego usprawiedliwiania, a teraz co o tym sądzą inteligentni ludzie?

Gość gość
"dla których nawet przeciętny polak to nie byle rarytas" - to chyba po ósmym piwie :D

Gość gość
A ja mysle ze autor ma racje I wstyd mi za polskie kobiety, bo sama jestem Polka, mam mame Polke i siostry Polki Tylu moich znajomych co jest za granica niestety zdanie o naszych rodaczkach ma takie wlasnie jak zawarte w tresci pierwszego posta Wiadomo oczywiscie ze sa tez kobiety szanujace sie, ale to juz gatunek wymierajacy tak samo jak 100%-towi mezczyzni Tak po prostu to prawda!

Gość gość
z prawdą jak z dziurą w d***e - każdy ma swoją :D Sama jesteś puszczalska, w rodzinie same puszczalskie, to każdą oceniasz podle siebie :D

Gość gość
hahahahaha ale mnie rozbawiles

Gość gość
albo rozbawilas dobranoc spij slodko zalosny czlowieku

Gość gość
Polka jest i zawsze będzie tylko zlewem na spermę dla jakiegoś faceta czy to obcokrajowca czy innego, a to, że te zlewy potrafią mówić to tylko niedopatrzenie ewolucji. Sprawa jest prosta. Gdyby kobieta była atrakcyjna to zanim by wyjechała to zdążyłaby tutaj być zajęta przez atrakcyjnego i bogatego biznesmana. Wpiszcze w przeglądarce polka i obcokrajowiec, a na dziewięćdziesięciu procentach zdjęć będą takie pasztety, że bania mała.

Gość gość
albo rozbawilas dobranoc spij slodko zalosny czlowieku

Gość gość
Każda kobieta to zlew na spermę tylko polki to najtańszy towar. Każdą można kupić za kasę i nie ma takiej, która nie miałaby ceny w gotówce. Gdzie indziej to czasem znajdzie się kobieta, której za samą kasę nie kupisz, ale polek się to nie tyczy.

Gość gość
hmm, kobiety na zachodzie od lat pieprzą się na pierwszych randkach, ale co tam, my polki najgorsze k***y i szmaty. amerykance, brazylijce, włoszce, hiszpance, niemce wolno, ale nam Boże uchowaj. p********y zaścianek, brak tolerancji i równouprawnienia. i fakt, polkę trzeba zbajerować, żeby dała, kobieta z zachodu sama nogi rozkłada, bo nie zwyczajnie zaspokaja swoje potrzeby.

Gość life is brutal__
co do 2 to zgadzam sie w 100% że to jakiś mit wymyślony w PRL, ewentualnie podtrzymywany przez obcokrajowców którzy chcąc poderwać dziewczyne z kraju X mówią że kobiety z X są najpiękniejsze;) co do 1 to fakt że w każdym kraju są faceci i brzydcy i przystojni ale "gorszość" Polaków jest faktem i to nie pod względem urody jako takiej. Bardziej istotna jest "gorszość" ekonomiczna bo najprostszy Arab podający kebaby w Londynie zarabia wiecej niż przeciętny Polak z wyższym wykształceniem i z niby niezłą pracą w Polsce🖐️

Gość gość
Jasne, ale Polka z arabem będzie miała cudowne życie i będzie czerpała pełnymi garściami z jego statusu ekonomicznego. Jak i z czarnuchem, który kłamie szybciej niż oddycha XD

Gość life is brutal__
Arab był tylko przykładem do zobrazowania różnic ekonomicznych między Polska a Zachodem. Jeżeli zamiast prostego Araba podstawimy rozgarniętego rodowitego Anglika albo np Niemca to przepaść ekonomiczna tylko sie powieksza. I to jest znacznie bardziej dostrzegalne niż różnice "przystojności"

Gość gość
"hmm, kobiety na zachodzie od lat pieprzą się na pierwszych randkach, ale co tam, my polki najgorsze k***y i szmaty. amerykance, brazylijce, włoszce, hiszpance, niemce wolno, ale nam Boże uchowaj. p********y zaścianek, brak tolerancji i równouprawnienia. i fakt, polkę trzeba zbajerować, żeby dała, kobieta z zachodu sama nogi rozkłada, bo nie zwyczajnie zaspokaja swoje potrzeby. " Dokładnie, zapomniałaś o Skandynawkach, które same polują na mężczyzn i sekszą sie kiedy chcą i z iloma partnerami pragną :) Ja Polakom dziękuję bardzo, sami kreują nas na największe d****i Europy. Parszywe gnoje z utopijną mentalnością, zaściankiem i ciemnotą we łbach.

Gość Sweet cheeks
To ja powiem czemu "puscilam" sie z obcokrajowcem.... Bo moj facet polak mial w d***e czy mam orgazm czy nie. Bo seks z nim byl jak czytanie "Chlopow"... Ja stawalam na rzesach a dostawalam mierna palcowke... Teraz seks w koncu jest szczytem moich marzen... I w koncu nie musze sie zadawalac sama...

Gość gość
A czy "jasnota mentalna i postęp" to rżnięcie się w kiblu z ledwo co poznanym facetem?! Akurat podawanie za przykład zdegenerowanych Skandynawek to błąd . To marginalny wymierający gatunek którego za 60 lat nie będzie. Szwedzki demograf ostatnio to opisał mówiąc wprost że dzięki 'wyzwoleniu' jego rodaczek dzisiejsze dzieci doczekają czasów gdy Szwedzi staną się we własnym kraju wymierającą mniejszością. Chcecie tego u nas?

Gość gość
Kazdy kto podróżuje wie że na tzw Zachodzie wbrew temu co tu panowie próbują nam wmówic to nie Polki a Ukrainki i Rosjanki są symbolem" taniej d****i"Wiem że to krzywdzące uogólnienie ale muszę przyznać opierając się na osobistych doświadczeniach że dziewczyny ze Wschodu są zdolne do wielu rzeczy gdy poczują eurasy.

Gość Sweet cheeks
Ale my tez ze wschodu :)

Gość gość
Masz rację gościu z 2329 . Co smutniejsze nawet w Turcji panie z RU i UA to synonim k**** dostępnej nawet dla boya hotelowego czy sprzedawcy kebabów... Tubylcy wulgarnie zaczepiający Polki biorą je po prostu za Ukrainki czy Rosjanki które mają jednoznaczną obleśną opinię.

Gość gość
Tak czytam wasz dyskusje i zastanawiam sie o co chodz, po co toi?? Niech kazdy zyje zgodnie z wlasnym sumieniem i swoimi zasadami. Ja mam gdzies czy polki za granica r***aja.sie za kebab. mam swoje zycie i swoje problemy. ps. z***bisty w lozku potrafi byc tez polak, kluczem do osiagniecia satysfakcji seksualnej nie jest narodowosc :D

Gość Sweet cheeks
Oczywiscie ze polak moze byc z***bisty w lozku... Mialam kilku i byli do d**y... Chyba nie poznalam wkasciwego POLAKA

Gość gość
W sumie to nie jestem obiektywna bo mnie udalo.sie znalezc z***bistego za pierwszym razem 1:D

Gość gość
"Jesteś ewidentnie zazdrosny, ze Polki nie wybieraja was polaczkow , ktorzy wygladaja Jak wsioki w wiekszosci , zarabiaja 1.200 , bez perspektyw, inteligencji i zainteresowan. Tyle na poczatek" Niech zgadnę asfalt i na dodatek złodziej, was wybierają p**deczki z patologii bo jeżeli też jesteś babą to chyba jedną z nich, nie mów że zarabiasz więcej, masz perspektywy, jesteś inteligentna i masz zainteresowania :-)

Gość gość
jakie mity ? to prawda stara jak swiat, biologia, natura. Kazda kobieta/samica szuka podswiadomie kogos, kto najlepiej zabezpieczy ja i jej potomstwo. Wiadomo,ze nie jest to teraz samiec z kolorowym ogonem ani najsilniejszy z plemienia z maczugą. o w dobie obecnej zapewni najlepsze warunki potomstwu? Bezpieczny kraj, dobre zaplecze finansowe, pozycja zawodowa. Jak ma miec golod*pca Polaka, to woli zamozniejszego Anglika czy Szweda. Lepszy Hidnus- lekarz w UK niz polski zmywacz talerzy.