Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z nadzerką

Polecane posty

Gość gość

w ubiegłym tyg byłam u ginekologa, powiedział, że mam nadzerkę wielkości 50 gr. przejęłam się tym, zwłaszcza gdy powiedział, ze trzeba zrobić cytologię. nie wiem dlaczego nie zrobił mi jej od razu ale powiedział, ze ma minąć 14 dni. ale od czego? nie wiem, nie zapytałam, bo bylam w lekkim szoku :( umówiłam się z lekarzem na październik, ale ja nie wytrzymam do tego czasu. mam upławy, boli mnie podbrzusze tak lekko, a pozatym strasznie się tym zadręczam. czy powinnam iśc prywatnie do ginekologa? przerażają mnie trochę koszty, bo wizyta kosztuje, poza tym mam dopiero 20 lat więc cytologia nie będzie refundowana. z drugiej strony myślę, że gdy zacisnę pasa to uda mi się, zapłacić za lekarza i normalnie zapłacić za szkołę itp. nie chcę czekać bo boję się o wlasne zdrowie. a Wy jak byście zrobiły na moim miejscu?

Gość linkalinka
Ja tez mialam nadzerke ale po 14 dniach kuracji tabl dopochwowymi i zrobienu kolposkopii i cyto znikła:) bedzie dobrzea zzdrowie jest najwazniejsze. idz.

Gość gość
dzięki za radę, ale mój lekarz nic mi nie przepisał, żadnych globulek, tabletek nic... chyba, zeczywiście pójdę do prywatnego gabinetu. masz rację, że zdrowie jest najwazniejsze.

Gość gość
ojej jaki błąd zrobiłam... RZeczywiscie

Gość linkalinka
ja mam male dziecko i tez bylo mi ciezko isc pprywatnie, ale jakos sie zawzielam, tu okroilam, tu pokombinowalam i dalam rade:) i jest ok. nadzerki sa niegrozne ale jesli sa leczone.

Gość gość
mam nadzieję, że dam radę wszystko pogodzić i wyzdrowieję.. tylko, żeby mnie jutro przyjął prywatnie.. nie chcę z tym zwlekać.

Gość gość
autorko, i jak ze zdrowkiem???

Gość gość
dieta ewy dambrowskiej wykłady na yutube nejlepiej wszystkie odsłuchac